Κηφισιά: Συνελήφθη ο εργολάβος Μπάμπης Βωβός

Σε βάρος του 88άχρονου κατασκευαστή εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για εισφοροδιαφυγή και εντοπίσθηκε σε έλεγχο της ΔΙΑΣ

Συνελήφθη (21/11) στην Κηφισιά σε έλεγχο της ΔΙΑΣ,  ο 88άχρονος εργολάβος κατασκευαστής Μπάμπης Βωβός, καθώς σε βάρος του, εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για εισφοροδιαφυγή ως ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής εταιρείας “Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική”.

Η καταδικαστικές αποφάσεις είχαν διαβιβαστεί στο Τμήμα Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής καθώς είχαν εκδοθεί εντάλματα στα στοιχεία του επιχειρηματίας και κατασκευαστή .

Στις 22 Φεβρουαρίου 2013 είχε συλληφθεί για χρέη προς το δημόσιο

Ο εργολάβος κατασκευαστής οδηγήθηκε στο ΤΑ Κηφισιάς και στη συνέχεια στη ΓΑΔΑ ενώ παραπέμφθηκε (23/11) ενώπιον του Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών, ο οποίος εξέδωσε φυλακιστήριο στα στοιχεία του αναμένεται να μεταχθεί στις Φυλακές.

Ο Μπάμπης Βωβός είχε συλληφθεί και στις 22 Φεβρουαρίου 2013 για χρέη προς το δημόσιο, συνολικού ύψους €7.056.521,95. Τον ίδιο μήνα ο κατασκευαστής, πέρασε Αυτόφωρο, λόγω μη έγκαιρης καταβολής ασφαλιστικών εισφορών ύψους €168.000. Ενω το 2018 εκποιήθηκε σε πλειστηριασμό η βίλα του στο Παλαιό Ψυχικό με τιμή εκκίνησης τα €2,64 εκατ.