Περιστέρι: Διέπραξαν ληστεία και μια απόπειρα ληστείας από περιπτερούχους και συνελήφθησαν από τη ΔΙΑΣ Περιστερίου (φωτο)

Αφαίρεσαν χρήματα αποπειράθηκαν να διαπράξουν ληστεία σε περιπτερούχο, αποχώρησαν και συνελήφθησαν από πλήρωμα της ΔΙΑΣ

Από την ομάδα ΔΙΑΣ Περιστερίου (23/11-05:10), συνελήφθησαν στη Λ.Θηβων στο υψος της Πετροπουλης, δύο νεαροί ηλικίας 24 ετών και 29χρονών ύστερα από αναζητήσεις ως δράστες ληστείας και απόπειρας ληστείας από περιπτερούχους.

Απο καταγγελία περιπτερούχου στην οδό Πελασγίας στο Περιστέρι, νωρίτερα (23/11-04:30) δυο νεαροί με απειλή μαχαιριών τον λήστεψαν, αφαιρώντας χρηματικό ποσό. Καταγγελία για απόπειρα ληστείας υπέβαλε λιγο αργότερα και δεύτερος περιπτερούχος επι της Λ.Πετρουπόλεως στην Πετρούπολη, περιγράφοντας τα ίδια χαρακτηριστικά για τους δράστες.

Η ομάδα ΔΙΑΣ Περιστερίου δραστηριοποιήθηκε άμεσα και εντοπίσει στη Λ.Θηβών δύο νεαρούς,  τα χαρακτηριστικά των οποίων προσομοίαζαν με τις περιγραφές των θυμάτων για τους δράστες. Οι Αστυνομικοί της δίκυκλης ομάδας προχώρησαν στην προσαγωγή των νεαρών στο ΤΑ Πετρούπολης όπου και αναγνωρίστηκαν ανεπιφύλακτα και από τους δύο υπαλλήλους των περιπτέρων σε βάρος των οποίων είχαν ενεργήσει.

Με την ποινική δικογραφία οι δυο νεαροί ως δράστες για τη ληστεία και την απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία και παράβαση του περί όπλων,  παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα ενω η έρευνα για να διακριβωθεί το εύρος των αξιόποινων ενεργειών που έχουν διαπράξει συνεχίζεται.