Λιοσίων: Παράσυρση δικύκλου σε καταδίωξη πληρωμάτων της ΕΛ.ΑΣ- Δύο τραυματίες

Κλεμμένο όχημα σε καταδίωξη πληρωμάτων της ΕΛΑΣ διεμβόλησε και παρέσυρε στη Λιοσίων, διερχόμενο δίκυκλο, ενω τέσσερις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο

Ο ιδιοκτήτης κλεμμένου οχήματος από την οδό Οδυσσέα Ελύτη στα Άνω Λιόσια, εντόπισε (18/03- 13.08) μέσω του GPS tracking το κλεμμένο BMW όχημα του, να κινείται στην οδό Λιοσίων κι ενημέρωσε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.
Πλήρωμα της ΕΛ.ΑΣ εντόπισε το κλεμμένο  BMW με κατεύθυνση τις Τρείς Γέφυρες, με τον οδηγό στη θεα των Αστυνομικών για να αποφύγει τη σύλληψη, να αναπτύσσει ταχύτητα για να διαφύγει με το κλεμμένο BMW.  Στο ύψος της οδού Λιοσίων 172, στη συμβολή με την Αγίου Μελετίου, ο οδηγός του κλεμμένου BMW προσέκρουσε με δύναμη σε δέντρο, ενώ παρέσυρε παρκαρισμένες μοτοσικλέτες.
Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά ένας άνδρας και μια γυναίκα, οδηγοί των δύο μοτοσυκλετών, ενω ελαφρά τραυματίστηκε και επιβάτιδα λεωφορείου, το οποίο ακινητοποιήθηκε απότομα για να αποφύγει τη συγκρουση με το κλεμμένο όχημα.
Άμεσα στο σημείο του ατυχήματος κλήθηκε και μετέβη ασθενοφόρο με διασώστες του ΕΚΑΒ. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Γεννηματάς.
Τα πληρώματα της Άμεσης Δράσης, περιπολικά και ΔΙΑΣ προχώρησαν στη σύλληψη του δράστη και του συνεργού του στην κλοπής του οχήματος ενω προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών .