Λέσβος: Συνταξιούχος επαγγελματίας οπλίτης βίαζε τις τρεις ανήλικες κόρες του.

Η μαρτυρία της 15άχρονης κόρης της οικογένειας, στη μητέρα της, αποκάλυψε τις αρρωστημένες διαθέσεις του πατέρα της σε βάρος της και των δύο ανηλίκων αδελφιων της.

image

Ο 54άχρονος συνταξιούχος στρατιωτικός – επαγγελματίας οπλίτης – συνελήφθη απο Αστυνομικους της Ασφάλειας Μυτιλήνης και ομολόγησε, ότι τα τελευταία περίπου τρία χρόνια -από το 2012-, είχε σεξουαλικές επαφές με τις ανήλικες κόρες του, σε ηλικίες 10 και 12 χρονών-.
Ήταν η μαρτυρία της μεγαλύτερης κόρης της οικογένειας ηλικίας 15 χρονών, στη μητέρα της, για όσα συνέβαιναν στο σπίτι τους.
Η μητέρα κατήγγειλε στην Αστυνομία το σύζυγό της και συνελήφθη.
Ο 54άχρονος ομολόγησε τις πράξεις του. Ο ίδιος ανέφερε στην απολογισμός του, ότι έβλεπε ταινίες πορνό και βιντεοσκοπούσε τον εαυτό του να βιάζει τα δύο από τα τρία κορίτσια του. Κατά την έρευνα των Αστυνομικών στο σπίτι εντοπίσθηκε το υλικό και κατασχέθηκε.
Ο 54άχρονος κατηγορούμενος για βιασμού κατ εξακολούθηση σε βάρος ανηλίκων, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, παραπέμφθηκε στον Ανακριτή.
συνέλαβε την Τρίτη τον δράστη. Ο 54χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα κατηγορούμενος για κακουργήματα για Τα κορίτσια, παρακολουθούνται από ψυχολόγους.