Ομολόγησε τις επιθέσεις σε πέντε γυναίκες ο «βιαστής της διάβασης»

Στην Ευελπίδων οδηγήθηκε ο «βιαστής της διάβασης» ενώ σε βάρος του ασκήθηκε Ποινική Δίωξη. Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές ο 30άχρονος έχει ομολογήσει τις επιθέσεις σε βάρος πέντε γυναικών.


image

Ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία άσκησε ο Εισαγγελέας στον 30άχρονος ο οποίος συνελήφθη  (25/05-07.00) ύστερα από εκτεταμένες αναζητήσεις στην περιοχή του Αμαρουσίου και τον παρέπεμψε για να απολογηθεί στον 27ο τακτικό Ανακριτή (27/05).
Οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας περιγράφουν τον 30άχρονο ως άτομο με εμφανή ψυχική διαταραχή και αποκλίνουσα συμπεριφορά.
“Μιλάει με ακατάληπτα λογια και εμφανίζει έντονη ψυχική διαταραχή” σχολιάζει Αξιωματικός της Υπηρεσίας.
Ο 30άχρονος ιδιωτικος υπαλληλος, -εργάζεται σε περίπτερο στο Γαλάτσι- και διαμένει σε μικρή απόσταση από το σημείο που πραγματοποίησε τις επιθέσεις στην υπόγεια διάβαση στο Μαρούσι. Κατά την ανάκριση του από τους Αστυνομικούς φέρεται να δηλώνει αρνητικές απαντήσεις καθώς ανέφερε ότι “δεν είχε διαπράξει καμία επίθεση” ενω δεν μπόρεσε να δώσει πειστικές απαντήσεις για εκτεταμένη αμυχή σημάδι που έφερε στο πρόσωπο  (από το μέτωπο έως το μάγουλο) για την οποία υποστήριζε ότι “κόπηκε στο ξυρισμα”.

image

Οι γυναίκες που βρέθηκαν αντιμέτωπες με την παρανοϊκής διαστροφή του 30άχρονου, τον έχουν αναγνωρίσει, ενώ οι Αρχές ερευνούν το ιατρικό παρελθόν του, ώστε να εξακριβώσουν εάν έχει νοσηλευθεί σε ψυχιατρική κλινική.
Πίσω από το Ολυμπιακό Στάδιο, στην οδό Καποδιστρίου, ύστερα από εκτεταμένες αναζητήσεις Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ εντόπισαν και προσήγαγαν (25/05) τον 30άχρονο μετά από μια ακόμα επίθεση που είχε πραγματοποιήσει -νωρίτερα – σε βαρος νεαρής γυναίκας.