ΛΕΩΝΙΔΙΟ: Νεκρός ο 67χρονος, τον αναζητούσαν ως ύποπτο για τη δολοφονία της 40χρονης κτηνοτρόφου.

Νεκρός εντοπίστηκε (13/11) ο 67χρονος τον οποίο αναζητούσαν σε απόσταση 200 μέτρων από το σημείο που εντόπισε δολοφονημενη τη 40χρονη κτηνοτρόφο ο σύζυγος της, στο Λεωνίδιο. Ο δραστης και αυτόχειρας, φερεται να έβαλε τέλος στη ζωή του με την κατάπτωση φυτοφαρμακου, οπως ειχε αναφερει σε φίλο του με τον οποίο ειχε συνομιλήσει μετα τη διάπραξη του εγκλήματος.

«Τη σκότωσα και θέλω να αυτοκτονήσω. Δεν μπορώ να πάω φυλακή» φέρεται ότι ανεφερε σε τηλεφωνική επικοινωνία με φιλο του θηροφύλακα.
Το πτώμα της 40χρονης κτηνοτρόφου μητέρας τεσσάρων παιδιών, ειχε εντοπισθεί στην περιοχή της Βασκίνας Κυνουρίας και το έγκλημα ειχε αποδοθεί σε έγκλημα πάθους. Ο 67χρονος συνταξιούχος οικοδόμος, πατέρας δυο παιδιών σε διάσταση με τη σύζυγό του, ηταν ο άνθρωπος με τον οποίο στο παρελθόν διατηρούσε σχέση και ο οποιος ειχε κριθεί ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονια της και τον αναζητούσαν .
Πριν από τρία χρόνια, σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε εγκαταλείψει την οικογενεια της, για περίπου ένα μήνα, ωστοσο στη συνέχεια επέστρεψε για μια νέα αρχή με το σύζυγό της και στα τέσσερα παιδιά τους εκ των οποίων τα δυο είναι ανήλικα.
Η αποφαση της 40χρονης να διακόψει την σχέση μαζί του, δεν έγινε αποδεκτή απο τον 67χρονο, ο οποιος επέμενε πιεστικά να συνεχίσουν.
Η 40χρονη κτηνοτρόφος, ειχε εντοπισθεί (11/11- 23.00) απο το σύζυγό σε μικρή απόσταση απο μαντρί το οποίο διατηρούν στην περιοχή Βασκίνα – περίπου δυο χιλιόμετρα από το Λεωνίδιο.
Συμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η 40χρονη γυναίκα είχε βληθεί με κυνηγετικό όπλο στην αριστερή ωμοπλάτη και εφερε δυο τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιά.
Με τον εντοπισμό της σορού, ο 67χρονος, έβαλε το δικό του “επίλογο” ως δραστης με θύμα τη 40χρονη κτηνοτρόφο, και αυτόχειρα, βάζοντας τέλος στη ζωή του.