Λεήμονας Ευρώτα, Λακωνίας: Συνελήφθησαν Μολδαβός και Μαροκινός- Πολτοποίησαν το κεφάλι 64άχρονης με κούτσουρα από το τζάκι για να αγοράσουν αλκοόλ

Δολοφόνησαν με ειδεχθή αγριότητα την 64άχρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της. Κατ’ ομολογίαν δράστες, συνελήφθησαν  Μολδαβός και Μαροκινός, οι οποίοι κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας.

Οι δύο αλλοδαποί – Μολδαβός και Μαροκινός- προσήχθησαν από Αστυνομικούς της Ασφαλείας Σπάρτης, σε αναζήτηση των δραστών μετά την εξακρίβωσης της δολοφονίας, με θύμα την 64άχρονη γυναίκα (18/11) μέσα στο σπίτι της, στο Λεήμονα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας.

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές φέρεται ο Μαροκινός να ομολόγησε (19/11) ως συνεργός της δολοφονίας από κοινού με το Μολδαβό, της 64άχρονης μέσα στη μονοκατοικία της (18/11). Φέρεται να ισχυρίζεται ότι ήταν μεθυσμένοι και από κοινού αποφάσισαν να ληστέψουν τη γυναίκα για να εξασφαλίσουν χρήματα ώστε να αγοράσουν περισσότερο αλκοόλ.  Όταν η γυναίκα τους αντιλήφθηκε και αντιστάθηκε, ακολούθησε συμπλοκή και στα τρία δωμάτια της μονοκατοικίας, τη χτυπούσαν στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός της με “μασιά” και κούτσουρα απο το αναμενο τζακι και όταν έπεσε νεκρή, εγκατέλειψαν το χώρο και αποχώρησαν.

Στο πλαίσιο της Αστυνομικής προανάκρισης και απο την αυτοψία προέκυψε κατά την νεκροψία, ότι το θύμα έφερε αμυντικά τραύματα στα χέρια, ενώ σε όλα τα δωμάτια της μονοκατοικίας παρουσίαζε εμφανή ίχνη πάλης. Οι δράστες περιέγραψαν στις απολογίες τους, ότι η 64άχρονη πάλεψε για τη ζωη της.

Με την ποινική δικογραφία σε βάρος τους, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.