Δήμαρχος Μάνδρας: «Αστυνομικοί δηλώθηκαν ότι ήταν στη Μάνδρα και φύλαγαν το σπίτι του Πρωθυπουργού»

Σοβαρή καταγγελία της Δημάρχου Μάνδρας, σύμφωνα με την οποία «Αστυνομικοί δηλώθηκαν ότι ήταν στη Μάνδρα και φύλαγαν το σπίτι του Πρωθυπουργού», στην Κυψέλη.

https://www.youtube.com/watch?v=0UZQByVIUM0

Για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, η Δήμαρχος Ιωαννας Κριεκούκη, περιγραφεί ως «πόλη- φάντασμα» τη Μάνδρα, ενώ προέβη σε σοβαρή καταγγελία για τη διάθεση των Αστυνομικών σε Μέτρα αποτροπής της Εγκληματικότητας μετά τις φονικές πλημμύρες των τελευταίων ημερών.
Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, η Δηναρχος Μάνδρας κατήγγειλε οτι, «δέκα Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που δηλώθηκαν το Σάββατο (18/11) ότι θα έκαναν περιπολίες για (σσ να αποτρέψουν) το πλιάτσικο στη Μάνδρα, φύλαγαν το σπίτι του Πρωθυπουργού. Εδώ για (σ.σ. προστασία της περιουσίας των πολιτών από) πλιάτσικα δεν ήρθε κανείς» συμπλήρωσε η Ιωάννα Κριεκούκη.
Δημόσια πρόταση της Δημάρχου στο εξής, όποιος μεταβαίνει στη Μάνδρα για να συνδράμει τις Αρχές από την Πολιτεία, να συντάσσεται και να διαβιβάζεται σχετικό φύλλο πορείας, καθώς «στα χαρτιά αύριο θα δούμε πολλούς να είναι εικονικά τοποθετημένοι» συμπλήρωσε η ίδια.