Λάρισα: Προσέκρουσε με το όχημά της σε δένδρο και στη μέση του δρόμου, άρχισε να χορεύει και να πετάει καρέκλες

Η οδηγός προσέκτουσε με το όχημά της και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, άνοιξε τις πόρτες και τα παράθυρα, και επιδόθηκε σε χορευτικές φιγούρες ενώ η μουσική στο ηχοσύστημα έπαιζε στη διαπασών

Το μεσημέρι της Κυριακής (20/11) γυναίκα οδηγός προσέκρουσε με το όχημά της σε δένδρο, στην οδό Βόλου στη Λάρισα και με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, άνοιξε πόρτες και παράθυρα, τραγουδώντας και χορεύοντας στη μέση του δρόμου με τη μουσική από το ηχοσύστημα να παίζει διαπασών.

Στην αναστάτωση που προκάλεσε, μπήκε στο όχημά της ενώ χτύπαγε με τα πέλματά της τον ουρανό του, και πέταγε αντικείμενα που το εσωτερικό του στο πεζοδρόμιο. Στην προσπάθειά της να αποχωρήσει, συνέχισε το σόου της, με το όχημά της να προσκρούει σε σταθερά σημεία.

Οι διερχόμενοι οδηγοί και οι περαστικοί, σύμφωνα με το onlarissa.gr, έμειναν άναυδοι με την συμπεριφορά της νεαρής γυναίκας, η οποία “ενοχλημένη” από δύο καρέκλες σε παρακείμενο παντοπωλείο τις πέταξε στο δρόμο

Στο σημείο κλήθηκε πλήρωμα της Άμεσης Δράσης, για να διευθετήσει την κατάσταση, με τούς αστυνομικούς να την προσάγουν στα Αστυνομικό Τμήμα, με το περιπολικού.