Αμαλιάδα: Ξύλο σε συναυλία τράπερ- Στο Νοσοκομείο του Ρίο δύο τραυματίες, ένας με τραύμα από μπουκάλι στο κεφάλι

Σοβαρά τραυματίας μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, και νοσηλεύεται με τραύμα στο κεφάλι από χτύπημα με μπουκάλι, ενώ δεύτερος πιο ελαφρά τραύματα έλαβε ιατρική φροντίδα

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ θαμώνων σε συναυλία τραπερ σε κέντρο διασκέδασης στην Αμαλιάδα, το βράδυ του Σαββάτου (19/11-02.30). Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης, δύο αδέλφια από την Αμαλιάδα, ηλικίας 21 και 22 ετών στράφηκαν εναντίον παρέας τεσσάρων Αλβανών- ηλικίας 37, 40, 31ετών, αδέλφια μεταξύ τους και 30χρονο φίλο τους- και ακολούθησε επεισόδιο, με ύβρεις, φωνές, και χτυπήματα, μέσα στο χώρο της επιχείρησης, υπό τις ρίμες του τραπερ, ενώ η συμπλοκή των έξι συνεχίστηκε στον πεζόδρομο .

Ένας εκ των δραστών επιτέθηκε με σπασμένο μπουκάλι και τραυμάτισε στο κεφάλι 37χρονο μέλος της παρέας των Αλβανών. Ο τραυματίας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έχει υποστεί δύο κατάγματα στο κεφάλι, και λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, έχει μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, ενώ σε έναν ακόμα νεαρό με πιο ελαφρά τραύματα παρασχέθηκαν Πρώτες Βοήθειες.

Για το επεισόδιο ενημερώθηκε η αστυνομία και εξετάζεται υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Για το αιματηρό επεισόδιο, διενεργεί προανάκριση του Α.Τ. Ήλιδας.