Λάρισα: Με κουκούλες και γάντια, σε λυσσαλέες επιθέσεις με μπουκάλια στους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην εκκένωση της κατάληψης “Ντουγρού”

Σε .. “Κουκάκι” μετατράπηκε η οδός Τζαβέλα στη Λάρισα με τους ταραξίες υπερασπιστές της κατάληψη “Ντουγρού” να επιτίθενται λυσσαλέα με μπουκάλια από τα μπαλκόνια του κτηρίου στους αστυνομικούς

“Έπιασαν στον ύπνο” τους καταληψίες αν και στο κτήριο που τελούσε υπό κατάληψη επί της οδού Τζαβέλλα στο κέντρο της Λάρισας, μετέβησαν «αλληλέγγυοι» η κατάληψη “Ντουγρού” εκκενώθηκε.

Οι ταραξίες υπερασπιστές της κατάληψης «Ντουγρού», με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες και μάσκες, καλυμμένα με γάντια τα χέρια τους, “αμύνθηκαν” με ρίψεις μπουκαλιών και επίπλων – τραπέζια και καρέκλες- από τα μπαλκόνια κατά των αστυνομικών. Με ρίψεις νερού υπό πίεση, οι αστυνομικές δυνάμεις με τη συνδρομή της Π.Υ Λάρισας, προχώρησαν σε απώθηση των κουκουλοφόρων της “αντίστασης”.

Αστυνομικοί, παρουσία εποπτεύοντα Εισαγγελέα και του Αστυνομικού Διευθυντή Λάρισας Αγάπιου Χαρακόπουλου, έχοντας αποκλείσει την ευρύτερη περιοχή, αιφνιδίασαν τους καταληψίες και προχώρησαν σε εκκένωση της κατάληψης “Ντουγρού” στο κτήριο ιδιοκτησίας του Δημοτικού Γηροκομείου στη Λάρισα.

Μετά από περίπου δύο ώρες (31/10- περίπου 08.30) οι αστυνομικοί εισήλθαν στον χώρο και εκκένωσαν την κατάληψη.