Λάρισα: Η Εισαγγελέας πρότεινε καταδίκη και η Πρόεδρος  αθώωσε τον παίκτη reality Γιώργο Κατσαούνη για την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας

Αθωώθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας,  από τις κατηγορίες σε βάρος του, ο αγρότης Γιώργος Κατσαούνης, που έγινε γνωστός μέσα από το Survivor

Το Δεκέμβριο του 2021 ο Γιώργος Κατσαούνης, κι ενώ βρισκόταν στον. Άγιο Δομίνικο, ως παίκτης του Survivor, καταγγέλθηκε από ανήλικη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Σε βάρος του ασκήθηκε Ποινική Δίωξη – τον Ιανουάριο του 2022- κατά την παραμονή του στο Survivor.

Με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, ο Γιώργος Κατσαούνης ακουσε αθωωτική απόφαση.

Ύστερα από μία τέτοια δίκη νιώθω λύτρωση

«Ο καθένας ύστερα από μια τέτοια δίκη νιώθει λύτρωση και νιώθει πάρα πολύ καλά και όμορφα. Το δικαστήριο έπρεπε να γίνει πιο νωρίς, έχω χάσει πολλά πράγματα λόγω αυτού του δικαστηρίου. Έχω χάσει προτάσεις δουλειάς κι αποφεύγω τις δημόσιες εμφανίσεις», δήλωσε ο Γιώργος Κατσαούνης μετά το πέρας της δικονομικής διαδικασίας. «Δε μπορώ να ξέρω τι σχεδιάζει ο καθένας, ίσως να ήθελε κάποια δημοσιότητα»

Ενώ η συνήγορος του κατηγορούμενου, Ιουλία Αγγελακοπούλου, ανέφερε ότι, «Η κατηγορία ήταν παράνομη βία και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, το δικαστήριο έγινε, κατόπιν αναβολής, στις 5 Μαΐου 2023. Η ακροαματική διαδικασία ήταν εκτενέστατη και εξετάστηκε ενδελεχώς και η πολιτικός ενάγουσα, ο κατηγορούμενος και ο μάρτυρας κατηγορίας».

Η Πρόεδρος βασίστηκε στα πραγματικά περιστατικά

Σημειώνεται ότι την ακροαματική διαδικασία η Εισαγγελέας πρότεινε την καταδίκη του Γιώργου Κατσαούνη ενώ η Πρόεδρος  αθώωσε τον παίκτη reality .

«Η Πρόεδρος της Έδρας στηρίχθηκε στα πραγματικά περιστατικά, καθότι ο αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε λεπτομερώς όλα τα πραγματικά γεγονότα στα οποία ήταν παρών. Ήταν τα πραγματικά γεγονότα που κατέδειξαν την αθωότητα του εντολέα μου» παρέθεσε η συνήγορος.