Μήνυση ανήλικης σε παίκτη του φετινού Reality επιβίωσης, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Με μήνυση σε βάρος του παίκτη του τηλεοπτικού προγράμματος επιβίωσης, άμεσα οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και προχώρησαν στη σύλληψή του, και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα ο οποίος τον άφησε ελεύθερο, ενώ ζήτησε την υποβολή της δικογραφίας

Το «λαϊκό παιδί από την επαρχία με τη μεγάλη καρδιά» όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, δείχνει ως να μην έχει ενδοιασμούς. Ήταν σχεδόν δύο εβδομάδες (02/12 2021) πριν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο ο 28χρονος Γιώργος Κατσαούνης, όταν συνελήφθη καθώς υποβλήθηκε σε βάρος του μήνυση για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 16χρονης.
Όπως ανέφερε στην καταγγελία, σε βάρος του μετέπειτα παίκτη του τηλεοπτικού προγράμματος επιβίωσης, η ανήλικη ενώ επέστρεφε από διασκέδαση στην κεντρική πλατεία των Φαρσάλων, ο Γιώργος Κατσαούνης, την άρπαξε από την κουκούλα και την εξανάγκασε να καθίσει σε παγκάκι, και με κινήσεις προχώρησε σε ασελγείς πράξεις θωπεύοντάς την στους μηρούς της στο ύψος των γοφών, με λεκτικές προτροπές σε πράξεις να τον ακολουθήσει στο σπίτι του για «να της κάνει μασάζ» μεταξύ άλλων, προσβάλλοντας βάναυσα την αξιοπρέπεια της.
Με τη μήνυση σε βάρος του 28χρονου, άμεσα οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και προχώρησαν στη σύλληψή του. Παρέμεινε το βράδυ κρατούμενος και το επόμενο πρωί, παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ζητήθηκε η υποβολή της δικογραφίας και του ορίσθηκε δικάσιμος.
Ωστόσο τώρα, προκύπτει ένα σοβαρό ζήτημα, για το αν και κατά πόσο ο Γιώργος Κατσαούνης είχε ενημερώσει την παραγωγή του τηλεοπτικού Reality  του ΣΚΑΪ για την ποινική του εμπλοκή σε μια τόσο σοβαρή καταγγελία, και κατά πόσο κατηγορούμενος για πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης, μπορεί να λαμβάνει δημόσιο βήμα και να προβάλλει τις θέσεις του σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που παρακολουθούν και ανήλικοι.