Λαμία: Τη μετέφερε νεκρή στο Νοσοκομείο της πόλης

Προανάκριση για τις συνθήκες θανάτου 46άχρονης στην πόλη της Λαμίας, διενεργεί η Ασφάλεια ύστερα από ενημέρωση του Νοσοκομείου της πόλης για μεταφορά  της από 48άχρονο άνδρα.

Σύμφωνα με την εγγραφή του Νοσοκομείου της Λαμίας, άνδρας μετέφερε με το όχημά του τη 46άχρονη γυναίκα αναίσθητη με τους γιατρούς να διαπιστώνουν τον θάνατό της.

Ο άνδρας φέρεται να υποστήριξε στους γιατρούς, ηταν ξημερώματα (27/05-06.30), όταν η γυναίκα άνοιξε την πόρτα του οχήματός του στην πλατεία Λαού, και του ζήτησε να τη μεταφέρει στο Νοσοκομείο. Ωστόσο καθ’οδόν, η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και οι γιατροί επιχείρησαν ανάνηψη.

Στην κατάθεσή του ο 48άχρονος άνδρας,  υποστήριξε ότι είχε γνωρίσει τη 46άχρονη γυναίκα, νωρίτερα  σε μπαρ της πόλης και μετά το ποτό τους, πήγαν για φαγητό στην πλατεία Λαού, με τη γυναίκα εκδηλώνει δυσφορία και -όπως υποστηρίζει φέρεται να δήλωσε- ότι δεν αισθάνεται καλά.

Η 46άχρονη, με καταγωγή από χωριό του Δομοκού, διέμενε στη Λαμία

Αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης με την ολοκληρωση της διενέργειας νεκροτομής, προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια θανάτου της 46άχρονης. Την υπόθεση προανακριτικά έρευνα η Ασφάλεια Λαμίας.