Κύθνος: Σοβαρό ατύχημα για την αθλήτρια του στίβου Έρρικα Πρεζεράκου στις διακοπές της

Η αθλήτρια του επί κοντώ, διακομίσθηκε εσπευσμένα με ελικόπτερο στο Νοσκομείο ΚΑΤ όπου υποβλήθηκε σε χειρουργείο

(07/08- 23:00) Ολοκληρώθηκε το χειρουργείο επανασυγκόλλησης μελών, για την Έρρικα Πρεζεράκου. Σύμφωνα με ενημέρωση από το υγειονομικό προσωπικό, η αθλήτρια του επί κοντώ, υπέστη ακρωτηριασμό στο μικρό δάχτυλο του δεξιού της χεριού, ωστόσο σώθηκε ο παράμεσος με σοβαρό τραυματισμό από το ατύχημα . Το χέρι της στιβίστριας όπως σημειώνουν οι θεράποντες ιατροί, θα παραμείνει λειτουργικό

Στο ΚΑΤ διακομίσθηκε η αθλήτρια του στίβου Έρρικα Πρεζεράκου, και εισήχθη στο χειρουργείο, μετά από σοβαρό ατύχημα στη διάρκεια των διακοπών της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Έρρικα Πρεζεράκου επέβαινε σε Ταχύπλοο σκάφος μεγάλης ιπποδύναμης, με το σύντροφό της και έναν φίλο τους στα ανοιχτά της Κύθνου. Λόγω αδέξιων χειρισμών του ταχυπλόου, η αθλήτρια του στίβου  έπεσε στη θάλασσα και τραυματίσθηκε από την προπέλα, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί στο δάκτυλο στο δεξί της χέρι.

Αρχικά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο περιφερειακό ιατρείο Κύθνου για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια έγινε με ελικόπτερο ολοκληρώθηκε η διακομιδή της στο ΚΑΤ και οι γιατροί κάνουν προσπάθεια για επανασυγκόλληση του ακρωτηριασμένου μέλους .

Προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Κύθνου.