Κυπαρισσία: Απολογούνται ο Αλβανός, ο Ρομά και η Πυργιώτισσα για τη δολοφονία και ληστεία του Αλβανού εργάτη γης

Απολογούνται οι τρεις κατηγορούμενοι για την δολοφονία του Αλβανού εργάτη γης, τον οποίο έθαψαν στην παραλία Καρτέλα της Κυπαρισσίας

Αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ληστεία, ο Αλβανός ο Ρομά και η συνεργός τους απο τον Πύργο, απολογούνται σήμερα (14/11) στον Ανακριτή. Συνοδεία Αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, οδηγήθηκαν στα Δικαστήρια Κυπαρισσίας .

Τον  31χρονο Αλβανό εργάτη γης, είχε εντοπίσει τη Δευτέρα (7/11), σκύλος με το συνοδό του θαμμένο στην άμμο στην παραλία Καρτελά Κυπαρισσίας . Στις έρευνες που ακολούθησαν, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες ο 33χρονος Αλβανός, ο 24χρονος Ρομά και η 30χρονη από τον Πύργο.

Ο Αλβανός, θύμα της εγκληματικής ενέργειας,  διέμενε ως λαθρομετανάστης σε γειτονικό νομό, και είχε μεταβεί στην Κυπαρισσία όπου ζούσε συγγενικό του πρόσωπο με σκοπό να στείλει χρήματα στη χώρα του. Οι δράστες ενημερώθηκαν για το μεγάλο χρηματικό ποσό, περίπου €10.000 που έφερε στην κατοχή του ο 31χρονος και αφού τον προσέγγισαν τον οδήγησαν στην ερημική παραλία όπου και τον δολοφόνησαν, ενώ του έκλεψαν τα χρήματα.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας, εντόπισαν τον 33χρονο Αλβανό και την 30χρονη να επιχειρούν διαφυγή εν κινήσει κοντά στο Ζευγολατιό του δήμου Οιχαλίας και προχώρησαν στη σύλληψή τους. Την επόμενη ημέρα στην Εισαγγελία Κυπαρισσίας, παρουσιάστηκε και συνελήφθη ο 24χρονος Ρομά .