Ξυλόκαστρο: Οδηγός άνοιξε το παράθυρο πέταξε τα σκουπίδια του στο δρόμο .. πριν τον σταματήσει το περιπολικό που ακολουθούσε!

Αυστηρές ποινές προβλέπονται στον ΚΟΚ για οδηγούς που που εντοπίζονται αν απορρίπτουν (τσιγάρα, σκουπίδια) από το παράθυρο του οχήματός τους, καθώς τιμωρούνται με επί τόπου ,ε αφαίρεση των πινακίδων και της άδειας οδήγησης για 60 ημέρες.

Το περιστατικό κατέγραψε πολίτης εν κινήσει με το όχημά του στην Αθηνών Κορίνθου, λίγο μετά τον κόμβο της Τρίπολης. Σύμφωνα με όσα περιγράφει, οδηγός προπορευόμενου οχήματος με Αθηναϊκές πινακίδες (06/01-14.30) κινείται στο Εθνικό Οδικό δίκτυο με κατεύθυνση τα Τρίκαλα Κορινθίας. Όταν ανοίγει το παράθυρο εν κινήσει, και απορρίπτει στο δρόμο πλαστική σακούλα με .. σκουπίδια!

Την ίδια πορεία, με το προπορευόμενο αυτοκίνητο, ακολουθούσε και συμβατικό όχημα του ΑΤ Ξυλοκάστρου, με το πλήρωμα του περιπολικού να γίνονται αυτόπτες μάρτυρες της συμπεριφοράς του οδηγού. Οι Αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει- όπως αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού – και ακολούθησαν την προβλεπόμενη διαδικασία όπως προβλέπεται από τον ΚΟΚ, ενώ του επέδωσαν σχετική κλήση.

NantiaReport.gr Δυστυχώς κάποιες φορές πρέπει να αναδεικνύουμε τα αυτονόητα!