Δήμαρχος Αλίμου: “Δέχομαι απειλές από μπράβους, μεταξύ τους εν ενεργεία αστυνομικός που εργάζεται ταυτόχρονα και σε νυχτερινό κατάστημα”

Σε καταγγελία στο Δημοτικό Συμβούλιο προχώρησε ο Δήμαρχος Αλίμου, για απειλές σε βάρος του  και δήλωσε ότι έχει ήδη προσφύγει στη Δικαιοσύνη όπου έχει καταθέσει στοιχεία

Τα παράπονα Δημοτών για ηχορύπανση τον περασμένο Ιούνιο προκάλεσαν την άμεση αντίδραση της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη, επιβάλλοντας περιορισμούς στα νυχτερινά κέντρα της παραλίας. Ωστόσο ο ίδιος, όπως κατήγγειλε ο Δήμαρχος Αλίμου στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας (24/10) δέχθηκε απειλές σε βάρος του από  από ανθρώπους της νύχτας μεταξύ των οποίων κι εν ενεργεία αστυνομικός.

Ανέφερε ο Δήμαρχος  Αλίμου, στο Δημοτικό Συμβούλιο, «Προσέφυγα πριν από λίγες ημέρες στη δικαιοσύνη καταθέτοντας στοιχεία που έχουν περιέλθει στην κατοχή μου αναφορικά με μπράβους της νύχτας οι οποίοι εργάζονται σε ένα συγκεκριμένο κατάστημα της παραλιακής ζώνης και εκτοξεύουν απειλές, ύβρεις και χυδαιότητες σε βάρος του δημάρχου Αλίμου, σε βάρος προσωπικά εμού. Λένε μεταξύ άλλων ότι θα μου δώσουν ένα γερό μάθημα, θα μάθω τι σημαίνει να τα βάζω με τον τάδε, το αφεντικό τους δηλαδή κλπ. Αυτό αφορά ένα συγκεκριμένο κατάστημα και έχει ξεκινήσει από τον Ιούνιο, από τότε που πήραμε τα μέτρα για την ηχορύπανση.

Θέλω λοιπόν και δημόσια από εδώ να στείλω ένα μήνυμα σε αυτούς τους κυρίους και στα αφεντικά τους. Δεν τους φοβάμαι, είμαι εδώ και ας κοπιάσουν, αν νομίζουν, τους περιμένω. Μάλιστα ένας από τους μπράβους φέρεται να είναι εν ενεργεία αστυνομικός που εργάζεται ταυτόχρονα και στο συγκεκριμένο νυχτερινό κατάστημα. Επίσης άνθρωπος από την ιδιοκτησία του καταστήματος, φέρεται να σχετίζεται με πρόσωπο που πρόσφατα συνελήφθη σε διαμέρισμα στον Άλιμο για εμπόριο ναρκωτικών. Βρέθηκαν στοιχεία που τον συνδέουν με τον έμπορο. Επειδή όλα αυτά ξέρετε, μυρίζουν πολύ νύχτα και στον Άλιμο έχουμε μία αλλεργία με την νύχτα και ειδικά όσο αφορά την παραλία, στέλνω ένα ακόμη μήνυμα: Όποιος επιχειρήσει ή επιχειρεί να εγκαταστήσει καθεστώς νύχτας και υποκόσμου στην παραλία του Αλίμου, θα τον αναγκάσουμε να φύγει τρέχοντας. Νονούς και Εσκομπάρ στην παραλία μας δεν θέλουμε και ούτε σηκώνουμε. Είναι μία υποχρέωση που την έχουμε εμείς ως δημοτική αρχή απέναντι στην κοινωνία και όλοι μαζί δημοτική αρχή και κοινωνία απέναντι στα παιδιά μας. Η παραλία μας να είναι καθαρή και να μείνει καθαρή. Αρκούμαι σε αυτά αν χρειαστεί θα επανέλθω με ονόματα και περισσότερα στοιχεία.»

____________________

* notia.gr