Κουκάκι: “Πηγα για μπύρες και επέστρεψα ενω έφτιαχνε βαλίτσα για να φυγει” – Πως παραθέτει το έγκλημα ο δράστης δολοφονίας της συζύγου του

Τον ισχυρισμό του στην παράθεση των γεγονότων που προηγήθηκαν της δολοφονίας της συζύγου του με οικιακό μαχαίρι μέσα στο διαμέρισμα της οικογένειας στο Κουκάκι παρέθεσε ως καθ ομολογίαν δράστης ο σύζυγος του θύματος

“Είχα βγει έξω, πήγα και ήπια μπύρες. Οταν επέστρεψα σπίτι, είχε ετοιμάσει τις βαλίτσες για να φύγει. Τσακώθηκα μαζί της, πήρα το μαχαίρι και την σκότωσα” φέρεται να ομολόγησε στην απολογία του ο 53χρονος Ζ.Π για τη δολοφονία της 45χρονης συζύγου του Αλεξάνδρας Πουλογιάννη τα ξημερώματα στο Κουκάκι.

Ο δράστης της δολοφονίας σε βαρος της συζύγου του, φέρεται να ενημερωσε τηλεφωνικά το γιο του για την πράξη του, με θύμα την 45χρονη μητέρα του. Με το μπλε Nissan Quashqai που κατείχε ο 53χρονος κινήθηκε στην παραλιακή Λεωφόρο όπου προκάλεσε εμπρόθετο τροχαίο ατύχημα.

Με ενημέρωση της Αστυνομίας για τροχαίο στο 59ο χιλιόμετρο Αθηνών Σουνίου, ο 53χρονος παρελήφθη τραυματισμένος και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.