Κορυδαλλός: Οι υπόνοιες για παράλληλη σχέση της συντρόφου του, πίσω από τους πυροβολισμούς σε κομμωτήριο με δύο τραυματίες

Εξιχνιάστηκε υπόθεση πυροβολισμών το 2017, όταν ύστερα από επεισόδιο διαπληκτισμού, έξω από κομμωτήριο στον Κορυδαλλό, τραυματίσθηκαν δύο άτομα σε γειτονική καφετέρια.

Άνδρας σε σχέση, είχε την πεποίθηση ότι η σύντροφός του, τον απατούσε με τον Αρμένιο ιδιοκτήτη του κομμωτηρίου στον Κορυδαλλό. Ο ίδιος, απευθύνθηκε σε ανθρώπους της νύχτας, για να εκφοβίσουν τον Αρμένη ιδιοκτήτη του κομμωτηρίου, και το βράδυ της 1ης Αυγούστου του 2017 ( περίπου 23.30), ομάδα ατόμων έφτασε έξω από το κομμωτήριο στην οδό Ταξιαρχών, στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό, και διαπληκτίστηκε με τον Αρμένη ιδιοκτήτη και με πελάτες του

Όπως έχει καταγραφεί και σε βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας παρακείμενης επιχείρησης, ενας από τους άνδρες της ομάδας- ταυτοποιήθηκε στα στοιχεία 34άχρονου- με πιστόλι που έφερε στην κατοχή του, άρχισε να πυροβολεί. Δυο βολίδες από το όπλο του, τραυμάτισαν θαμώνες , 29άχρονη-τότε- κοπέλα και το φίλο της, θαμώνες παρακείμενης καφετέριας.

Κατά την προανάκριση της υπόθεσης από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας συνελλήφθησαν συνολικά πέντε άτομα για το ένοπλο επεισόδιο, μεταξύ των οποίων και ο δράστης των πυροβολισμών.