Κορυδαλλός: Επίθεση και συμπλοκή με ιδιοκτήτη κομμωτηρίου- Βολίδα όπλου τραυμάτισε θαμώνα καφετέριας

Ένοπλο επεισόδιο με τραυματία νεαρή γυναίκα θαμώνα καφετέριας στον Κορυδαλλό. Είχε προηγηθεί συμπλοκή ατόμων με τον ιδιοκτήτη κομμωτηρίου, και από τα πυρά βολίδα τραυμάτισε γυναίκα σε παρακείμενη καφετέρια.

Στο “Αττικο” Νοσοκομείο εκτός κινδύνου, νοσηλεύεται ύστερα από χειρουργική επέμβαση 29άχρονη γυναίκα, θαμώνας καφετέριας, η οποία τραυματίσθηκε από βολίδα όπλου, στη μέση, ενώ διασκέδαζε με την παρέα της σε καφετέρια στο κέντρο του Κορυδαλλού.

Η πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό (01/08-23.30) ειναι κατάμεστη από κόσμο στα καταστήματα εστίασης της περιοχής. Ο έντονος διαπληκτισμός ατόμων έξω από παρακείμενο κομμωτήριο, γίνεται άμεσα αντιληπτός απο τους παρευρισκομένους, ενώ ακούγονται κρότοι από διαδοχικούς πυροβολισμούς.

Ειχε προηγηθεί επεισόδιο με ομάδα ατόμων,  που επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη του κομμωτηρίου. Κατά τη συμπλοκή εμπλεκόμενος στο επεισόδιο ενήργησε τουλάχιστον τρεις πυροβολισμούς με τον ιδιοκτήτη του κομμωτηρίου και δύο συγγενείς του, να αποχωρούν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ωστόσο μια από τις βολίδες του όπλου που είχαν στην κατοχή τους οι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο, τραυμάτισε  γυναίκα θαμώνα σε καφετέρια, αρκετά μέτρα από το σημείο της συμπλοκής.

Κάμερα παρακείμενου καταστήματος κατέγραψε το περιστατικό με τους πυροβολισμούς.

Η 29άχρονη τραυματίσθηκε στο ύψος της μέσης, υποβλήθηκε σε χειρουργίο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο “Αττικό”

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας με τους εμπλεκόμενους στο περιστατικό να αναζητούνται.