Στάνκογλου κατά Χρυσοχοΐδη: «Κρύψτε τα όπλα γιατί τα παιδιά μας είναι στον δρόμο, ακούς;»

Ανάρτηση της άποψής του, σε λογαριασμό που διατηρεί στα κοινωνικά δίκτυα

Με παράθεση της θέσης που εκφράζει ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου δηλώνει ενοχλημένος από την αυξημένη παρουσία της Αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας. Ο ίδιος απευθύνεται ονομαστικά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη , υποστηρίζοντας ότι «έχω δύο παιδιά που μου τα τρομοκρατούν χωρίς λόγο» και υποστηρίζει ότι «.. και ο απλός έλεγχος γίνεται λες και ζούμε σε μη δημοκρατικό κράτος» .

Η ανάρτηση του ηθοποιού Γιάννη Στάνκογλου, στο λογαριασμό που διατηρεί στα κοινωνικά δίκτυα, ως επώνυμη καταγγελία προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη .

«Ονομάζομαι Στάνκογλου Γιάννης και ζω στο κέντρο της Αθήνας. Έχω δυο παιδιά περπατάμε και προσπαθούμε να χαρούμε κάθε μέρα το κέντρο της Αθήνας και πριν τον κορονοϊό. Αυτές τις μέρες υπάρχει αστυνομία που με κάποιον τρόπο λειτουργεί άτσαλα και ο απλός έλεγχος γίνεται λες και ζούμε σε μη δημοκρατικό κράτος. Έχω δύο παιδιά που μου τα τρομοκρατούν χωρίς λόγο. Κρύψτε τα όπλα γιατί τα παιδιά μας είναι στον δρόμο κ. Χρυσοχοΐδη. Ακούς; Έχεις παιδιά;»

Ωστόσο ο ηθοποιός, δεν παραθέτει παράλληλα και πώς κατά τον ίδιο θα ήταν ο ενδεδειγμένος τρόπος αστυνομικού ελέγχου, και τι εξοπλισμό κατά τον ίδια θα έπρεπε να φέρουν οι Αστυνομικοί, οι οποίοι έχουν αναπτυχθεί στο κέντρο σε αποτροπή έκνομων ενεργειών από οργανωμένες συμμορίες και κακοποιούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  αίτημα του συνόλου των πολιτών και ειδικότερα των κατοίκων του κέντρου της Αθήνας, είναι η αύξηση της Αστυνόμευσης , ενώ βλέπουν θετικά την παρουσία των Αστυνομικών στις γειτονιές και τις πλατείες προκειμένου να κινούνται με ασφάλεια, καθώς ο επιχειρησιακός σχεδιασμός με ανάπτυξη Αστυνομικών δυνάμεων και την παρουσία ενστόλων, λειτουργεί αποτρεπτικά σε προθέσεις εκδήλωσης εγκληματικών και έκνομων ενεργειών.