Κομοτηνή: Νεκρός 6άχρονος – Τον αναζητούσαν με Amber Alert

Νεκρός εντοπίσθηκε 6άχρονος τον οποίο αναζητούσαν με Amber Alert καθως είχε εξαφανιστεί στην Κομοτηνή.
Ο 6άχρονος Μεχμετ Αλή Σεζάλ, εντοπίσθηκε νεκρός το μεσημέρι της Δευτέρας (23/01) εντος εγκαταλειμμένης οικιας στο κέντρο της πόλης και σε απόσταση περίπου διακοσίων μέτρων από το σημείο της εξαφάνισής του Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδουν οι Αρχές το θάνατό του.

Ο ανήλικος έφερε τραύματα στον κορμό ενώ ειχε τα προσωπικά του αντικείμενα στην κατοχή του. Οι Αρχές έχουν προχωρήσει στην προσαγωγή κι εξετάζεται ως ύποπτος 15άχρονος Ρομα ο οποίος το 2016, είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού.

Ο 6άχρονος Μεχμετ Αλή Σεζάλ σύμφωνα με την ανακοίνωση, ήταν κωφός. Σύμφωνα με την περιγραφή στην αναγγελία εξαφάνισής του, φορούσε γκρι ζακέτα φόρμας, μαύρο παντελόνι φόρμας, πορτοκαλί μπλουζάκι και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Με καστανά μάτια και καστανά μαλλιά και ύψος 1,10 μ και βάρος 25 κιλά.

Ειχε δηλωθεί το βράδυ της Κυριακής (22/01) η εξαφάνισή του, καθως δεν επέστρεψε στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή Αλάν Κουγιού, της Κομοτηνής (22/01- 21:30)

Ο ανήλικος έφερε προσωπικά του αντικείμενα στην κατοχή του με τις Αρχές να έχουν προχωρήσει στην προσαγωγή κι εξετάζεται ως ύποπτος 15άχρονος ο οποίος το 2016, είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού σε βάρος ανηλίκου.

Για την υπόθεσης αναμένονται ανακοινώσεις απο τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης.