Κολωνός: Συνελήφθη ο ένοπλος και προσήχθη γυναίκα ύστερα από επιχείρηση της Αστυνομίας

Ολοκληρώθηκε με τη σύλληψη του ένοπλου Αλβανού και την προσαγωγή γυναίκας από το διαμέρισμα του 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην Αχιλλέως, η Αστυνομική επιχείρηση.

Σχεδόν ένα τέταρτο πριν τις 23.00 το βράδυ (23/06) επίλεκτη μονάδα των Ειδικών Αστυνομικών Επιχειρήσεων εισήλθε στην πολυκατοικία της οδού Αχιλλέως 23, και προχώρησε στον αφοπλισμό και σύλληψη του ένοπλου άνδρα. Όπως εξακριβώθηκε πρόκειται για 30άχρονο Αλβανό και παραπέμπεται με την αυτόφωρη διαδικασία.

Από το διαμέρισμα του 2ου ορόφου οι Αστυνομικοί προσήγαγαν επίσης και μια γυναίκα η οποία βρισκόταν στο χώρο.

ΚΟΛΩΝΟΣ_ΕΝΟΠΛΟΣ_ΣΥΛΛΗΨΗ

Ο οινόφλυγας Αλβανός, νωρίτερα (23/06-20.00),  σύμφωνα με πηγές του Nantiareport.gr ύστερα απο επεισόδιο με τρία άλλα άτομα, απείλησε με όπλο στο προσωπο ιδιοκτήτρια κρεπερί, η οποία τον παρατήρησε και στη αντίληψη της παρουσίας Αστυνομικών της ΔΙΑΣ κατέφυγε στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου, πολυκατοικία επί της οδού Αχιλλέως 23. Μια γυναίκα αποχώρησε απο το διαμέρισμα και κατέφυγε στους Αστυνομικούς, ενώ στο διαμέρισμα παρέμενε η γυναίκα η οποία προσήχθη μαζί του (23/06-22.40).

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ_ΚΟΛΩΝΟΣ_ΕΛΑΣ

Άμεσα η περιοχή αποκλείστηκε με τους Αστυνομικούς  να λαμβάνουν μέτρα αυτοπροστασίας και απομάκρυναν τους περίοικους, μέχρι στο χώρο να μεταβούν πληρώματα σε αστυνομική ενίσχυση. Με την επέμβαση των Αστυνομικών ολοκληρώθηκε και η επιχείρηση .