Κολωνός: Αποκλεισμός περιμέτρου από Αστυνομικές δυνάμεις σε αναζήτηση οπλοφόρου, σε πολυκατοικία

Αποκλεισμό σε περίμετρο οικονομικού τετραγώνου, απο Αστυνομικές δυνάμεις σε αναζήτηση ενόπλου ο οποίος απείλησε γυναίκα και κατέφυγε σε πολυκατοικία.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ_ΚΟΛΩΝΟΣ_ΕΛΑΣ

Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΚΑΜ (23/06-22.20) στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου της πολυκατοικία επί της οδού Αχιλλέως 23, στο οποίο από πληροφορίες έχει καταφύγει ο δράστης του επεισοδίου με την απειλή όπλου κατά πολιτίδος και Αστυνομικών.

Εκφράζεται εκτίμηση ότι στο διαμέρισμα έχει μαζι του γυναίκα, κατα πληροφοριες, πρώην σύντροφο του, χωρις ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί από επίσημες πηγές.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ_ΚΟΛΩΝΟΣ_ΕΛΑΣ20170623_214839

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr, καταγγελία ιδιοκτήτριας κρεπερι σε Αστυνομικούς (23/06-20.00) προσδιόρισε ένοπλο άνδρα ο οποίος την απείλησε στο πρόσωπο με όπλο, όταν τον παρατήρησε για επεισόδιο που προκάλεσε με άλλα τρία άτομα έξω από την επιχείρησή της.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ_ΚΟΛΩΝΟΣ_ΕΛΑΣ20170623_214649

Στη θέα Αστυνομικών της ΔΙΑΣ ο ένοπλος πρότεινε το όπλο που είχε στην κατοχή του, εισήλθε στην πολυκατοικία και κατέφυγε στο διαμέρισμα.  Γυναίκα η οποία παρέμενε στο διαμέρισμα αποχώρησε και κατέφυγε στους Αστυνομικούς, ενώ αναφέρεται η παρουσία και έτερου ατόμου στο χώρο.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ_ΚΟΛΩΝΟΣ_ΕΛΑΣ20170623_214558

Άμεσα η περιοχή στη συμβουλή της Αχιλλέως με τη Λενορμαν, αποκλείστηκε με τις δυνάμεις της ΔΙΑΣ να ενημερώνουν το ΚΕΠΙΧ και στο σημείο να μεταβαίνουν δυνάμεις σε συνδρομή για αποκλεισμό. Στη σκηνή εγκλήματος τέθηκε επικεφαλής σκηνής Αξιωματικός της Αθηνών με τις έρευνες να λαμβάνουν χώρα με μέτρα αυτοπροστασίας για τα πληρώματα της ΕΛΑΣ και τους περίοικους.

Το συμβάν βρίσκεται σε εξέλιξη (23/06-21.20)