Πειραιάς: Στο δρόμο με τους Τροχονόμους ο Διοικητής, για να ρυθμίσουν την κίνηση

Με υπερπροσπάθεια, η Τροχαία Πειραιά καθημερινά, προσπαθεί να ρυθμίσει την κυκλοφορία των οχημάτων, η οποία όσο πλησιάζουν οι καλοκαιρινές διακοπές, αυξάνεται επικίνδυνα.

Ήταν δεν ήταν 7:30 το πρωί καθώς ξεκινούσαμε το ρεπορτάζ στο Λιμάνι του Πειραιά. Το απόλυτο κυκλοφοριακό χάος παντού. Τόσο στη Ρετσίνα μέχρι την πλατεία Ιπποδαμείας όσο και στο Λιμάνι του Πειραιά.

Και βέβαια όλο αυτό το μπάχαλο στο μεγαλύτερο ποσοστό του οφείλεται στα έργα του ΤΡΑΜ, που έχουν μετατρέψει τον Πειραιά σε ένα απέραντο εργοτάξιο!

7:20-7:30 το πρωί είναι η ώρα που φτάνουν καράβια από την Κρήτη ενώ φεύγουν πλοιά για τις Κυκλάδες. Πανικός σε όλο το παραλιακό μέτωπο του Λιμανιού από τον Άγιο Διονύση έως και τον Άγιο Σπυρίδωνα.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ_ Δ/ΚΤΗΣ ΤΡΧ_ ΛΑΣΚΟΣ
Επί τω έργω, ο Διοικητής της Τροχαίας Πειραιά, στη ρύθμιση της κυκλοφορίας

Και ξαφνικά, πετυχαίνουμε τον ίδιο τον Δικοκητή της Τροχαίας Πειραιά, να προσπαθεί μαζί με τους υφιστάμενούς του να ελέγξει την κατάσταση! Για εμάς το γεγονός αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, αφού έχουμε πετύχει τον κ. Λάσκο, ουκ ολίγες φορές στο δρόμο…

Αλλά το αναφέρουμε για να το βλέπουν κάποιοι άλλοι δημόσιοι λειτουργοί και κρατικοί αξιωματούχοι που νομίζουν ότι από το γραφείο ή από το σπίτι τους μπορούν να δίνουν λύση στα προβλήματα!

Οι κύριοι της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ τι προτίθενται να κάνουν για το «καυτό» καλοκαίρι που προβλέπεται στον Πειραιά;

Γιατί βλέπουμε οι μηνύσεις να πέφτουν βροχή από εκείνους που θα χάσουν το πλοίο της γραμμής… Και να ξέρετε ότι φέτος θα είναι πολλοί!

___________

* Σαράντος Ευσταθόπουλος/ pireaspress.gr (23/06)