Κολωνός: Ελεύθερος με εγγυοδοσία και “παρόν” ο τραπερ δράστης και οι “φίλοι” του, για την αιματηρή επίθεση με δύο τραυματίες

O τραπερ δράστης της επίθεσης με μαχαίρι που προκάλεσε τον τραυματισμό δύο με συμπλοκή μεταξύ της παρέας του με αλλοδαπούς έξω από καφετέρια,  αφέθηκε ελεύθερος με εγγυοδοσία και περιοριστικό όρο εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα

Η δίκη των τεσσάρων συλληφθέντων – μεταξύ των οποίων και ο 25χρονος Νιγηριανός από πατέρα και Βούλγαρος από μητέρα,  τράπερ με το καλλιτεχνικό όνομα “Thug Slime”,- στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, για την αιματηρή συμπλοκή στη Λένορμαν με άτομα αλβανικής και βουλγαρικής καταγωγής αναβλήθηκε για τις 24 Νοεμβρίου 2021.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο 25χρονος Βουλγαρονιγηριανός τραπερ ,«Ήμουν σε αδρεναλίνη, σε άσχημη κατάσταση. Ήταν λάθος… Φοβήθηκα γιατί το θύμα είχε χτυπήσει τον κολλητό μου κι ένα φίλο μου», ισχυρισμός που καταρρίπτεται από το βιντεοληπτικό υλικό της κάμερας ασφαλείας της καφετέριας. Υποστήριξε επίσης, ότι «Τα μαχαίρια βρίσκονταν εκεί, στο αυτοκίνητο, από βιντεοκλίπ που κάναμε πριν από μία εβδομάδα. Το άτομο αυτό μας ενοχλεί εδώ και καιρό, δεν ξέρω για ποιο λόγο, το κάνει αυτό», απάντηση που προκάλεσε παρέμβαση του Εισαγγελέα της Έδρας.

Εισαγγελέας : Εγώ αν ασκούσα τη Δίωξη, θα σας έστελνα σε Ανακριτή.

Συγκατηγορούμενος τράπερ : Απλά φοβηθήκαμε, έπρεπε να αμυνθούμε. Έγινε εκείνη τη στιγμή, δεν ήταν προμελετημένο. Εμείς απλά πήγανε να πάρουμε καφέ.

Εισαγγελέας : Αν σας απειλούσαν με μαχαίρι θα βγάζατε και εσείς; (προς δικηγόρους κατηγορουμένων) Αν τυχόν σας αφήσει δικαστήριο θα το κάνετε ξανά;

Τράπερ : Ποτέ. Χτύπησε τον κολλητό μου και ένα φίλο μου. Ήμουν σε αδρεναλίνη σε άσχημη κατάσταση. Ποτέ δε θα το κάνουμε ξανά, το έχουμε πει μεταξύ μας, ήταν λάθος, θα αποφεύγουμε αυτό το άτομο.

Εισαγγελέας : Εγώ αν είμαι πάνω στην έδρα όταν δικαστεί η υπόθεση, θα ζητήσω μετατροπή και μπορεί να σας στείλω ανακριτή. Πήρατε το αμάξι και γυρίσατε!

Τράπερ : Δεν ξαναγυρίσαμε. Βγήκε αυτός. Τον μαχαίρωσα μέσα στο αμάξι.

Εισαγγελέας : Υπάρχουν στιγμιότυπα που δεν επιβεβαιώνουν όσα λέτε. Πήγατε και τον βρήκατε, δεν έγινε καμία επίθεση στο αμάξι.

Τράπερ: Ο ιδιοκτήτης δεν έχει δώσει όλα τα υλικό από τις κάμερες, δε φαίνεται ο άλλος με το μαχαίρι. Αυτό που έγινε, εγώ προσπάθησα να το διορθώσω, καλώντας ασθενοφόρο. Ντρέπομαι για αυτό που έχει γίνει κύριε Εισαγγελέα.

Όλοι οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για τα – κατά περίπτωση- αδικήματα της βαριάς σωματικής βλάβης από κοινού, της συνέργειας στο παραπάνω αδίκημα και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησία και αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, μέχρι τη Δίκη στις 24 Νοεμβρίου 2021, προκειμένου να παραστεί ο 35χρονος διανομέα της καφετέριας τραυματίας κατά την επίθεση, για να καταθέσει. Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο επέβαλλε κατά πλειοψηφία προς όλους, τους όρους της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα τρεις φορές το μήνα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης και την καταβολή εγγυοδοσίας €2.000 στον τράπερ και έναν συγκατηγορούμενό του, οι οποίοι τραυμάτισαν με μαχαίρια τον 35χρονο διανομέα, και  €1.000 στους άλλους δύο κατηγορούμενους . Οι δύο τραυματίες της αιματηρής επίθεσης με μαχαίρι απο τον 25χρονο τράπερ,  ο Έλληνας διανομέας και ο Αλβανός, μετά την περίθαλψή τους, έλαβαν εξιτήριο από το Νοσοκομείο.