Κολωνός: Συμπλοκή και σοβαρό αιματηρό επεισόδιο με εμπλοκή του τράπερ Thug Slime

Στην Λεωφόρο Λενορμαν στο ύψος του Κολωνού, σοβαρό επεισόδιο κατέληξε σε αιματηρή συμπλοκή μεταξύ νεαρών με δράστη τραπερ γνωστό στις νεαρές ηλικίες

Με προσαγωγές πληρώματα της Άμεσης Δράσης, στο ΤΑ Κολωνού διέκοψαν το σοβαρό επεισόδιο που εξελίχθηκε σε αιματηρή συμπλοκή μεταξύ Αλβανών και Βουλγαρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr εξω από την καφετέρια Εl Chapo στο ύψος του 158 της Λενορμαν, στη περιοχή του Κολωνού, σημειωθηκε συμπλοκή (09/11-16.20) μεταξύ πέντε νεαρών- Αλβανών και Βούλγαρων κι Έλληνα διανομέα- με τον δράστη να καταφέρει πλήγματα με μαχαίρι σε δυο εκ των εμπλεκομένων στο επεισόδιο που προηγήθηκε.

Απο μαρτυρίες δράστης είναι ο 25χρονος τραπερ Thug Slime- Βούλγαρος από τη μητέρα του και Νιγηριανός από τον πατέρα του, ο οποίος από το 2003 μετακόμισε με την οικογένειά του στα Σεπόλια. Ο 25χρονος Νιγηριανός τράπερ μαζί με τέσσερις φίλους του πήγαν στην καφετέρια και διαπληκτίστηκαν με το διανομέα. Ακολούθησε συμπλοκή με τον διανομέα και πατέρα τριών παιδιών καθώς και έναν Αλβανό ο οποίος επέβαινε στο όχημα να έχουνδεχθεί πλήγματα από μαχαίρι.

Μαζι με δύο ακόμα άτομα προσήχθη στο ΤΑ Κολωνού, ενώ οι δύο τραυματίες με ασθενοφόρο μεταφέρθηκαν σε Νοσοκομείο. Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Κολωνού.