Σε εξέλιξη πορείες “συλλογικοτήτων” και ατόμων του “χωρου” εξω από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών και το Μεταναστευτικής Πολιτικής

Με αξίωση της κατάργηση των Κέντρων Κράτησης και την απελευθέρωση την “ελεύθερη” λειτουργία των καταλήψεων, μέλη “συλλογικοτήτων” και ατομα του “χώρου” έχουν προγραμματισμένες συγκεντρώσεις μπροστά στη Διεύθυνση Αλλοδαπών και το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Έξω από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής στην Πέτρου Ράλλη (23/06-19.00) προγραμματισμένη συγκέντρωση για την κατάργηση τωνΚέντρων Κράτησης και την απλευθέρωση των εκγλέιστων λαθρομεταναστών, πραγματοποιούν μέλη “συλλογικοτήτων” και ατομα του “χώρου”.

Παράλληλα οι ίδιο “χώροι” με σύνθημα “κάτω τα χέρια από τις καταλήψεις”, έξω από του Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής στη Δραγατσνίου και Σταδίου στην πλατεία Κλαύθμώνος (23/06-19.00) κινούνται οργανωμένα από το υπό κατάληψη CITY PLAZA, περίπου 100 άτομα του “χώρου” και “αλληλέγγυοι”.

Με εντολές στα πληρώματα και τις πεζές προς το ένστολο προσωπικό της ΕΛΑΣ να είναι ιδιαιτέρων προσεκτικοί, με τις μετακινήσεις και τις περιπολίες τους, ωστε να μη “συναντηθούν” με τα άτομα του “χώρου”, μέχρι την ολοκλήρωση των προγραμματισμένων “εκδηλώσεων”.

_______

* φωτογραφία αρχείου