Με κλήση της Τροχαίας για υπέρβαση ορίου ταχύτητας ο.. Αντετοκούμπο

Δηλώνει εκτός από τα “μακαρόνια με κιμά” και “λάτρης της ταχύτητας”.. αυτο το τελευταίο τον έφερε αντιμέτωπο με κλήση της Τροχαίας για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, στην Αττική Οδό.

Μπορεί να σκοράρει και να δίνει “βοήθειες” στα ριμπάουντ και στην άμυνα, μεσα στο γήπεδο, στο τιμόνι το τρέχει στα όρια… Σύμφωνα με πληροφορίες απο Αστυνομικές πηγές του @nantiaReport.gr το φωτογραφικό ραντάρ μεσα στην Αττική Οδό, “έπιασε” τον 26άχρονο σμολ φόργουορντ της ομάδας του Παναθηναϊκού να έχει αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα με πολυτελές αυτοκινητο.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ-ΝΙΓΗΡΙΑ_ΠΑΟ
Με την αναγραφόμενη παράβαση, και τη διαδικασία που ακολουθείται, του διαβιβάστηκε (07/03) η κλήση για να την παραλαβει από το Αστυνομικό Τμήμα.
..”Αισθάνομαι άνετα γενικά, θέλω να οδηγώ όλη την ώρα. Συνήθως μπαίνω μέσα, βάζω τη μουσικούλα μου και… πάω. Έχω μια τρέλα με τα αυτοκίνητα. Μου αρέσει το αμάξι πέρα από γρήγορο, να είναι κι ευρύχωρο. Μου αρέσουν πολύ τα SUV και τα σπορ αυτοκίνητα”, δήλωνε σε συνέντευξή του, ο Έλληνας επαγγελματίας διεθνής καλαθοσφαιριστής με καταγωγή από την Νιγηρία, Θανάσης Αντετοκούμπο.

Σύμφωνα με τον ΚΟΚ, υπέρβαση πάνω από 30 χλμ από το όριο ταχύτητας στις κυρώσεις εκτος απο το πρόστιμο περιλαμβάνονται αφαίρεση διπλώματος και πινακίδων..

Νάντια Αλεξίου, NantiaReport
ΦΩΤΟ: 4ΤΡΟΧΟΙ