Κινητικότητα στον αντιεξουσιαστικό χώρο για την επιμέλεια του γιο Ρούπα- Μαζιώτη- Στα γραφεία ΣΥΡΙΖΑ

Στα γραφεία της Κουμουνδούρου σε παράσταση διαμαρτυρίας.

(07/01-14.50) Με κατεύθυνση προς το Μοναστηράκι οι συγκεντρωμένοι έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου, ολοκλήρωσαν την παράσταση διαμαρτυρίας για την επιμέλεια του γιου των καταδικων τρομοκρατών Ρούπα και Μαζιώτη.

Σε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία τουβΣΥΡΙΖΑ στην πλ.Κουμουνδούρου (07/01-13.45) για να δοθεί η επιμέλεια του 6άχρονο γιου των κατάδικων για τρομοκρατικές ενέργειες του ΕΑ και της ΟΛΑ- Π.Ρούπα και Ν.Μαζιώτη- ο οποίος βρίσκεται σε καθεστώς προστατευόμενης Φύλαξης απο τη σύλληψη της επικυρηγμένης Π.Ρούπα (05/01) η οποία κρίθηκε προφυλακιστέα, σε συγγενείς της.

Εντολή για αυξημένη επιτήρηση στα γραφεία ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την έντονη κινητικότητα στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Νωρίτερα (07/01-13.10) ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκαν με αυτοσχέδιες εμπρηστικές βομβίδες (μολωτοφ) σε δύναμη της ΟΠΚΕ στην Ιουστινιανού στα Εξάρχεια.

Το βράδυ της Πέμπτης  (05/01) κατά την αποχώρηση μελών του “χωρου” μετά την ολοκλήρωση διαμαρτυρίας εξω απο τη ΓΑΔΑ αιφνιδίασαν (ξανα) την ΕΛΑΣ και βρέθηκα έξω από το σπίτι του Υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή αξιώνοντας την ανάθεση της επιμέλειας του 6άχρονου στους συγγενείς της Πόλας Ρούπα.