“Αλληλέγγυοι” και.. “σύντροφοι” στο σπίτι του Υπουργού Δικαιοσύνης, για Ρούπα και Μαζιώτη

Αξιώνουν την “ικανοποίηση του αιτήματος των κατάδικων τρομοκρατών” Νίκου Μαζιώτη και της συντρόφου του Πόλας Ρούπα και (ξανα) “εκαναν περίπατο” στο σπίτι του Υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή.

Με κείμενο το οποίο αναρτήθηκε σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου, γίνεται αναφορά στη.. “συντρόφισσα Πόλα Ρούπα, μέλος του Επαναστατικού Αγώνα και της συντρόφισσας που συνελήφθη σε παράλληλη επιχείρηση στο Μπραχάμι“. Οι συντάκτες του κειμένου, που αυτοπροσδιορίζονται στο “χώρο” με την ολοκλήρωση “συγκέντρωσης αλληλεγγύης” έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο, υπο τη “διακριτική” συνοδεία Αστυνομικών, βρεθηκαν  – αιφνιδιαστικά- για άλλη μια φορά στην οικία του Υπουργού Δικαιοσύνης.

Με πανό, ισάριθμοι νεαροί που αυτοπροσδιορίζονται στον αντιεξουσιαστικό χώρο, προχώρησαν σε “παρέμβαση” στο σπίτι του Υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή (06/01-00.20).

Ως “μια πρώτη αντανακλαστική κίνηση” αναφέρουν την ενέργειά τους, οι αντιεξουσιαστές, στην “εκδικητική ομηρία από το κράτος του 6χρονου παιδιού των συντρόφων Νίκου Μαζιώτη και Πόλας Ρούπα” αναφέρουν μεταξύ άλλων στο κείμενο που αναρτήθηκε.