Κιλκίς: Έκκληση για αίμα “R 0-” για την έγκυο οδηγό και μητέρα θύμα τροχαίου

Η έγκυος μητέρα και οδηγός του οχήματος που τραυματίσθηκε σοβαρά, σε τροχαίο στο οποίο επέβαινε και η 9ετών κόρη της γέννησε πρόωρα και εχεθ άμεση ανάγκη για αίμα.

Στο Νοσοκομείο Κιλκίς σε κρίσιμη κατάσταση με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οξεία υποαραχνοειδή αιμορραγία και πνευμοθώρακα δεξιά. Με την ολοκληρωση της αξονικής στο Νοσοκομείο του Κιλκίς, η έγκυος διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στο Παπαγεωργίου μετά από συνεννόηση με νευροχειρουργικό και με το μαιευτικό του Νοσοκομείου.

Η μητέρα ήταν έγκυος, 30εβδομάδων, και εξ αιτίας του ατυχήματος γέννησε πρόωρα.

Το βρέφος νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών.

Η 9άχρονη μεταφέρθηκε από το “Παπαγεωργίου” στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του “Ιπποκρατείου”, όπου νοσηλεύεται με κατάγματα.

Η 30άχρονη οδηγός του οχήματος υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο και το όχημα της στο οποίο επέβαινε και η 9άχρονη κόρη της ξέφυγε από την πορεία του (17/07) και ανετράπη.

Μητέρα και κόρη τραυματίστηκαν σοβαρά (17/07) σε τροχαίο στο 5ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Άνω Ποταμιάς – Κιλκίς

Έκκληση για ομάδα αίματος 0 αρνητικό (R 0-) απευθύνεται με τους αιμοδότες να απευθύνονται στην Αιμοδοσία Κιλκίς στα στοιχεία ασθενούς  Μαρία Γκειβανίδου του Ζαχαρια (Ωρες 9-1 το πρωί στο Νοσοκομείο Κιλκίς) και στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκη.