Αγ.Δημήτριος: Συνελήφθη η γυναίκα που προκαλούσε αμυχές σε νήπια

Ύστερα από αναζητήσεις εντοπίσθηκε και συνελήφθη η γυναίκα που προσέγγιζε και προκαλούσε αμυχές σε νήπια. Παραδέχθηκε την πράξη της αρνήθηκε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Αναγνωρίστηκε από τέσσερις γονείς, οι οποίοι ειχαν καταγγέλλει τις επιθέσεις στα νήπια παιδιά τους στα νότια προάστια και είχε προκαλέσει έντονη ανησυχία με την παράλογη συμπεριφορά της γονείς και κηδεμόνες.

Εντοπίστηκε κοντά στο εμπορικό κέντρο “Metro Mall”

Τουλάχιστον τέσσερα νήπια σύμφωνα με την καταγγελία των γονέων τους, είχαν δεχθεί επίθεση και τα είχε τραυματίσει σε πόδια και χέρια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 55άχρονη γυναίκα, κάτοικο Λιοσίων η οποία συνελήφθη από Αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγίου Δημητρίου (18/07). Οι Αστυνομικοί, επιχείρησαν να εελέγξουν τη γυναικα τα χαρακτηριστικά της οποιας προσομοιάζουν με τις περιγραφές των γονέων, και την κάλεσαν για έλεγχο. Μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των Αστυνομικών η 55άχρονη, επιχείρησε να διαφύγει. Με την ακινητοποίησή της, προέκυψε ότι η γυναίκα δεν έφερε ταυτότητα και οι Αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή της στο Τμήμα.

Η 55άχρονη, αναγνωρίστηκε από τέσσερις γονείς, τρεις για πρόσφατες επιθέσεις ενώ μια επίθεση είχε καταγγελθεί πέρσι. Η 55άχρονη παραδέχθηκε την πράξη της αρνήθηκε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Ωστοσο οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας εκτιμούν- έχει ζητηθεί πραγματογνωμοσύνη- ότι η 55άχρονη έχει “κάποια διαστροφή”.

Όπως προέκυψε κατά την προανάκριση η γυναίκα από τα Λιόσια κατέβαινε στοχευμένα στα Νότια προάστια και εντόπιζε νήπια τα οποία προσέγγιζε και πιθανότατα με τα νύχια της ή με αιχμηρό αντικείμενο τους προκαλούσε αμυχές.
Σε βάρος της 55άχρονης ασκήθηκαν διώξεις για απρόκλητη σωματική βλάβη κατ΄ εξακολούθηση και απείθεια κατ΄ εξακολούθηση.

Προανάκριση διενεργούν οι Αστυνομικοί τους Τμήματος Ασφαλείας Αγίου  Δημητρίου ενω εξετάζεταιη συμμετοχή της και σε άλλες επιθέσεις οι οποίες δεν έχουν καταγγελθεί.