Κερατσίνι: Τρεις νεαροί νεκροί σε οδικό τροχαίο- Τραυματίας ανασύρθηκε 20χρονη φίλη τους

Σε νοσηλεία στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά μεταφέρθηκε και παραμένει η νεαρή φίλη των τριών που κατέληξαν στο τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα, ενώ αναμένεται η κατάθεση της προκειμένου να προσδιορισθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος

Τρεις νέοι, ο  Αλέξης, ο Νίκος, η Ιωάννα, ηλικίας από 22ετών έως 25χρόνων, κατέληξαν τα ξημέρωμα (25/03-04.25) βαρύτατα τραυματισμένοι σε τροχαίο δυστύχημα, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος στο οποίο επέβαιναν συνολικά τέσσερα άτομα, με κατεύθυνση από το Πάρκο Σχιστού προς την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στον Πειραιά, το οποίο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες επί της λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως στο Κερατσίνι.

Το όχημα και οι τρεις επιβαίνοντες εντοπίσθηκαν από τους διασώστες σε απόσταση 100μετρων, καθως δε φορούσαν ζώνη ασφαλείας εκτινάχθηκαν από το όχημα και κατέληξαν βαρύτατα τραυματισμένοι. Ελαφρά τραυματίστηκε η συνοδηγός μοναδική επιβάτης του οχήματος που έκανε χρήση ζώνης ασφαλείας, ηλικίας 20 ετών, η οποία μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο όπου και παραμένει σε νοσηλεία.

Από την Τροχαία έχει αναζητηθεί επίσης υλικό από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας εγκατεστημένες στον οδικό άξονα της περιοχής, ώστε να αποσαφηνιτούν οι συνθήκες του δυστυχήματος. Προανάκριση διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της Τροχαίας Αττικής.