Μαρούσι: Βρέθηκε το κλεμμένο ποδήλατο τύπου ΤΑΝΤΕΜ από το βαν του Ίωνα ΑμεΑ

Εντοπίσθηκε και το παρέδωσαν στο σύλλογο Ίωνα ΑμεΑ το εκπαιδευτικό ποδήλατο ΤΑΝΤΕΜ που είχε κλαπεί από τις εγκατάστασις του ΟΑΚΑ

Στη  περιοχή του Αμαρουσίου το εκπαιδευτικό- αγωνιστικό ποδήλατο για τυφλούς που αφαίρεσαν (24/03) από τον χώρο στάθμευσης του Ολυμπιακού Κέντρου Υγρού Στίβου του ΟΑΚΑ, εντοπίστηκε ύστερα από αναζητήσεις και έρευνα της Αστυνομίας.
Μαζί με το ποδήλατο εντοπίσθηκαν τα δύο σακίδια με τα κράνη των αθλητών.

Όπως επισημαίνουν τα μέλη του συλλόγους, «πρόκειται για ποδήλατο τύπου ΤΑΝΤΕΜ το οποίο χρησιμεύει για άθληση σε άτομα με προβλήματα όρασης. Εσείς που το κλέψατε, μόλις το είδατε… υπάρχουν άτομα που δεν το έβλεπαν, αλλά έπαιρναν χαρά από αυτό

Η αναγγελία ανεύρεση του ΤΑΝΤΕΜ προκάλεσε ενθουσιασμό στα μέλη του Ίωνα ΑμεΑ και μέσα από ανάρτησή τους, αναφέρθηκαν στην ανεύρεση του, «Μια ευχάριστη είδηση που μας κάνει όλους χαρούμενους και αισιόδοξους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους κινητοποιήθηκαν και ενημέρωσαν, στην ελληνική αστυνομία, σε αθλητές, πολίτες και φίλους του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών “Σπύρος Λούης”. Ένα ευχαριστώ στα ΜΜΕ που κοινοποίησαν την έκκληση μας. Ο αθλητισμός αποτελεί ένα κίνητρο για τα άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑμΕΑ) και μπορεί να γίνει πρωτοπόρος και δάσκαλος στο σεβασμό όλων των ανθρώπων. Σας ευχαριστουμε ολους για την κινητοποιηση.
Το καμαρι μας ετοιμο να μας παει ταξιδια κι αγωνες», ανέφεραν τα μέλη του Ίωνα ΑμεΑ για την ανεύρεση του κλεμμένου ποδηλάτου.