Κερατσίνι: Περίπου 60 άτομα επιτέθηκαν σε ΥΜΕΤ μετά την ολοκλήρωση της πορείας

Σε επίσημη ανακοίνωση προχώρησε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής αναφορικά με τα επεισόδια που προκάλεσαν οι συμμετέχοντες στην πορεία

Όπως αναφέρει η Αστυνομική ανακοίνωση, το απόγευμα του Σαββάτου (18.00- 17.00) με αφορμή τη συμπλήρωση οχτώ ετών από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, με πρωτοβουλία Οργανώσεων, Σωματείων, Συνδικάτων και Συλλογικοτήτων, πραγματοποιήθηκε συνάθροιση περίπου 3.000 ατόμων, στο σημείο της δολοφονίας του τράπερ και στην Πλατεία Νίκης στο Κερατσίνι.

Στο διάστημα της συγκέντρωσης και της πορείας, πραγματοποιήθηκε σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας γιατα διερχόμενατροχοφόρα. .

Οι συγκεντρωθέντες πορεύθηκαν μέσω των οδών Π.Τσαλδαρη, Σαλαμίνας, Πέτρου Ράλλη, Κύπρου και Ηλιουπόλεως στο Μνημείο της Μάντρας του Μπλόκου της Κοκκινιάς, όπου και κατέληξε η πορεία (18/09- 20.15).

Κατά την αποχώρηση των συγκεντρωθέντων, ομάδα περίπου 60 ατόμων επιτέθηκε με ρίψη μολώτοφ και φωτοβολίδων σε διμοιρία της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης σε παράπλευρη οδό από την πορεία, με τα μέλη της με περιορισμένη χρήση των αναγκαίων μέσων απώθησε τους ταραξίες.