Καβάλα: Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας του 58άχρονου καντινιέρη

Στο κτίτιο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, οδηγήθηκε ο δράστης της δολοφονίας του 58άχρονου ιδιοκτήτη καντίνας στην περιοχή των Κρηνίδων, Καβάλας.

Από  μαρτυρίες όσων βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας (10/11-19.15) και αξιοποίηση υλικού από κάμερες στην ευρύτερη περιοχή, οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας, προχώρησαν σε αναζητήσεις του δράστη της δολοφονίας του 59άχρονου ιδοκτήτη καντίνας, που εντοπίσθηκε νεκρός με τράυματα από πυροβόλο όπλο στην πλάτη.

Πρώτες πρωινές ώρες, οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Καβάλας, εντόπισαν και προσήγαγαν 49άχρονο κάτοικο Κρηνίδων. Κατά την εξέτασή του, φέρεται ομολόγησε την πράξη του, ενώ παρέδωσε και την καραμπίνα με την οποία πυροβόλησε σε βάρος του 58άχρονου ιδιοκτήτη της καντίνας. Σύμφωνα με όσα φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του, είχε μεταβεί στην καντίνα που διατηρούσε ο58άχρονος, στην Εθνική Οδό Καβάλας – Δράμας, στη γέφυρα στη στροφή για Φιλίππους, μετά το Πολύστυλο, 10 χιλιόμετρα έξω από την Καβάλα. Υπό την επηρεια μέθης, υστερα από φραστικό με τον καντινιέρη ο οποίος επίσης φέρεται να είχε καταναλώσει αλκοολ, = για ασήμαντη αφορμή, με το κυνηγετικό που είχε μαζί του, τον πυροβόλησε στην πλάτη.

Σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή Νίκο Κιφνίδη, ο οποίος μετέβη στο σημείο και διενήργησε νεκροψία και αυτοψία στη σκηνή εγκλήματος, ο θάνατος του 58άχρονου επήλθε ακαριαία.

Το πτώμα του 59άχρονου εντοπίσθηκε μέσα δράστης ήταν μεθυσμένος, όπως και το θύμα, και η ανθρωποκτονία προέκυψε μετά από διαπληκτισμό για ασήμαντη αφορμή.

Με τη σεβάρος του ποινική δικογραφία ο 49άχρονος παρπέμφθηκε ενώπιων του Εισαγγελέα (11/11)