Καβάλα: Νεκρός με σκάγια από κυνηγετικό όπλο στην πλατη, ιδιοκτήτης καντίνας

Μέσα στην υπαίθρια καντίνα του, στην Εθνική Οδό στις Κρηνίδες, έξω από την Καβάλα, εντόπισαν νεκρό τον 58άχρονο ιδιοκτήτη.

Έναν άνδρα, ως βασικό ύποπτο για τη δολοφονίας του 58άχρονου ιδιοκτήτη της καντίνας, φέρεται να αναζητά η Ασφάλεια, προκειμένου να εξετασθεί, καθώς από  μαρτυρίες προσδιορίζεται να είχε διαφωνήσει νωρίτερα με το θύμα. Από τις ίδιες μαρτυρίες, οι Αστυνομικοί έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι λόγω της αυξημένης κίνησης που είχε η καντίνα το απόγευμα της Κυριακής (10/11) με αρκετό κόσμο σε αναμονή να καταναλώνει αλκοόλ και να τρώει , προκληθηκε παρεξήγηση που εξελιχθηκε σε καυγάς και ενδεχομένως να αποτέλεσε  την αφορμή για το έγκλημα.

Φωτογραφια: proininews.gr

Ο 58άχρονος, εντοπίσθηκε νεκρός (10/11-19.15) από Αστυνομικούς, μέσα στην καντίνα που διατηρεί στην Εθνική Οδό Καβάλας – Δράμας, στη γέφυρα στη στροφή για Φιλίππους, μετά το Πολύστυλο,  10 χιλιόμετρα έξω από την Καβάλα, με τραύμα από πυροβόλο όπλο στην πλάτη.

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, ο 58άχρονος ιδιοκτήτης της καντίνας, φέρεται να καθυστέρησε να επιστρέψει στο σπίτι του- κάτι που δε συνήθιζε- με τους οικείους του, να ενημερώνουν την Αστυνομία, σε αναζήτησή του. Από τα πρώτα ευρήματα κατά την αυτοψία στο χώρο, ο άνδρας, εντοπίσθηκε πεσμένος μπρούμυτα με τραύματα στην ωμοπλάτη. Στη σκήνη εγκλήματος από τη θέση του θύματος, φέρεται να έκλεινε την καντίνα, όταν έπεσε θανάσιμα τραυματισμένος. Οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας που μετέβησαν στο σημείο και ερεύνησαν το χώρο, εντόπισαν φυσίγγια κυνηγετικού, χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν το όπλο του εγκλήματος.

Υλικό από τις κάμερες ασφαλείας καταστημάτων στην ευρύτερη περιοχή, εξετάζεται από τους  Αστυνομικούς, ώστε να προκύψουν αξιοποιήσιμα στοιχεία που θα προσφέρουν στην αστυνομική προανάκριση. Από τις Αρχές επίσης, εξετάζεται μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία διερχόμενος από το σημέιο την ώρα που προσδιορίζεται από τις Αρχές η δολοφονία του 58άχρονου, φέρεται να υποστηρίζει ότι διέκρινε έναν ανδρα να απομακρύνεται από το σημείο προς το δρόμο, να επιβιβάζεται σε ένα λευκό αυτοκίνητο και να αποχωρεί οδικώς. Ενώ και το ενδεχομένως να πρόκειται για πελάτη στην καντίνα, με τον οποίο ο 58άχρονος διαφώνησε πριν δεχθεί τα φονικά πυρά, ερευνάται  ως πιθανό ενδεχόμενο.

Οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας, έχουν λάβει καταθέσεις από άτομα που βρέθηκαν στο σημείο καθώς και από συγγενικά πρόσωπα του 58άχρονου, προκειμένου να αποτυπώσουν τις συνθήκες και τους ακριβείς χρόνους της δολοφονίας του ιδιοκτήτη της καντίνας.

Κλιμάκιο της σήμανσης κλήθηκε στο χώρο για ιχνιλασία και περισυλλογή πειστηρίων, ενώ ενημερώθηκε να μεταβεί στο σημείο και ιατροδικαστής από την υπηρεσία Θράκης, για αυτοψία και νεκροψία στο χώρο που εντοπίσθηκε νεκρός ο 58άχρονος άνδρας.

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Καβάλας.

_______________

* Kavalanews.gr