ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Την αναζητούσαν ως αγνοούμενη, εντοπίσθηκε δολοφονημένη, συνελήφθη ο δράστης

Ομολόγησε και περιέγραψε το φραστικό επεισόδιο που οδήγησε στο θανάσιμο τραυματισμό της 30χρονης Μαρίνας Κουκουλιάτα, από την Κατερίνη,  η οποία είχε εξαφανιστεί από τον περασμένο Ιούνιο. Ο κατ ομολογίαν δράστης υπέδειξε το χώρο όπου εντοπίσθηκε η σορός της.

Δύο τραύματα από μαχαίρι στην καρδιά, εντόπισε ο ιατροδικαστής, ο οποίος εξέτασε τη σορό της 30χρονης Μαρίνας Κουκουλιάτα από την Κατερίνη, η οποία είχε εξαφανιστεί στις 24 Ιουνίου του 2014.
image

Ο 33χρονος φίλος της, προσδιορίσθηκε ως ύποπτος, προσήχθη εξετάστηκε και ομολόγησε και υπέδειξε στους Αστυνομικούς το σημείο που αρχικά τραυματισε με μαχαίρι την 30χρονη κοπέλα και στη συνέχεια κάλυψε τη σορό της σε στρώματα.
Όπως υποστηρίζει ο 33χρονος, είχε συναντηθεί με την 30χρονη σε εγκαταλελειμμέν κτίριο. Η συζήτηση είχε απρόβεπτη τροπή, ύστερα από σύντομη λογομαχία, τη τραυμάτισε με μαχαίρι όταν η 30χρονη του ζήτησε να διακόψουν κάθε επικοινωνία και επαφή. Ο δράστης σκέπασε το πτώμα της με μία κουβέρτα και ένα πάπλωμα,και την εγκατέλειψε. Αρχές οδηγήθηκαν στη σύλληψη του όταν εντόπισαν στην κατοχή του το κινητό της κοπέλας με τις Αρχές να γνωρίζουν τον τελευταίο άνθρωπο που είχε συνάντηση η 30χρονη, η οποία είχε χρησιμοποιήσει το κινητό της μητέρας της για να του στείλει μήνυμα για το ραντεβού τους.
Κλιμάκια των Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας εξέτασαν το χώρο, ενώ εξετάζεται η εμπλοκή και συνεργού. Οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης βρίσκονται σε εξέλιξη, στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε ο κατ ομολογίαν δράστης.
Για την 30χρονη είχε εκδοθει από τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από παράκληση των οικείων της, αναγγελία στην Υποδ/νση Ασφάλειας Κατερίνης και με Εισαγγελική εντολή, SILVER ALERT για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport