ΠΕΙΡΑΙΑΣ : Στον Ανακριτή ο Armben Bako, με δικηγόρο.

Ενώπιον του 33ου τακτικού Ανακριτή (02/12) αναμένεται να οδηγηθεί ξανά ο Αλβανός κακοποιός Armben Bako ο οποίος είχε ζητήσει και έλαβε νέα προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του. Ο Αλβανός κακοποιός, ο οποίος είχε αρνηθεί τη νομική εκπροσώπηση, ζήτησε δικηγόρο ο οποίος αναμένεται να τον συνοδεύσει στα Δικαστήρια Πειραιά.

Με τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης από τη ΔΕΕ, να προσδιορίζουν το kalashnikov το οποίο εντοπίσθηκε (01/12) στη θαλάσσια περιοχή της Ε1 Δραπετσώνας από βατραχανθρώπους του ΛΣ στο όπλο που χρησιμοποίησε ο Αλβανός Armben Bako, στη δολοφονία του 44χρονου Γιάννη Κυριακόπουλου, στο μπαρ του Μεταξουργείου, και στο ένοπλο στο μπαρ του Μικρολίμανου, με τους 11τραυματίες.
Ο Αλβανός Armben Bako βαρύνεται με σωρεία κακουργηματικών κατηγοριών μεταξύ των οποίων και για την ανθρωποκτονία από πρόθεση του 44χρονου Γιάννη Κυριακόπουλου (31/10)  στο μπαρ του Μεταξουργείου.
Ο Αλβανός κατηγορούμενος αν και στον Ανακριτή Πειραιά επέλεξε να απολογηθεί για την δολοφονική επίθεση στο Μικρολίμανο χωρίς την παρουσία δικηγόρου ζήτησε κι έλαβε προθεσμία προκειμένου να εκπροσωπηθεί από το συνήγορο του ο οποίος επέστρεφε από τη Μυτιλήνη.
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν (01/12) οι  δυο συνεργοί του Αλβανού κακοποιού, ενώ ο και η Αλβανή σύντροφός του οι οποίοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία, μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport