Κατερίνη Πιερίας: Ερωτική αντιζηλία, εξετάζεται ως κίνητρο για τη δολοφονία του συνταξιούχου υδραυλικού

Εξετάζεται κίνητρο του δράστη η ερωτική αντιζηλία, για τη δολοφονία του 67άχρονου συνταξιούχου υδραυλικού Παύλου Θεοχάρη, στην Κατερίνη Πιερίας.

Η προανακριτική διερεύνηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, για την δολοφονία του 67άχρονου συνταξιούχου υδραυλικού, Παύλου Θεοχάρη, ο οποίος εντοπίσθηκε  νεκρός μέσα στο σπίτι του στη συνοικία «Παράδεισος» της Κατερίνης, βρισκεται σε εξελιξη.

Διαζευγμένος, πατέρας τριών παιδιών, ο 67άχρονος συνταξιούχος υδραυλικός, διατηρούσε -το τελευταιο διάστημα- επαφές με αλλοδαπή γυναίκα. Ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του Παύλου Θεοχάρη, εξετάζεται ο σύντροφος της Βουλγάρας.

Ο 67άχρονος, εντοπίσθηκε νεκρός στο καθιστικό του σπιτιού του, οταν οι Αστυνομικοί τον αναζήτησαν ύστερα απο ενημέρωση της Πυροσβεστικής καθώς, στο όχημά του, είχε εκδηλωθεί εμπρησμός  (15/01-02.00) ενω ήταν σταθμευμένο σε απόσταση 2χλμ στον οικισμό Ανδρομάχη.

Ο 67άχρονος έφερε δώδεκα τραύματα σε κοιλιά και θωρακα, από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ κατα την αυτοψία στο χωρο, στο σπίτι δεν υπήρχαν ενδείξεις διάρρηξης ή έρευνας στον χώρο αλλά ίχνη πάλης και συμπλοκής. Η μανία του δράστη ενισχύει τις εκτιμήσεις των Αστυνομικών να πρόκειται για έγκλημα με το δράστη υπό έντονο συναισθηματικό φορτίο, δολοφόνησε το θύμα.

Η υπόθεση βρίσκεται υπό Αστυνομική διερεύνηση, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.