Κατερίνη: Δολοφόνησαν 67άχρονο συνταξιούχο- Οι δράστες έκαψαν το αυτοκίνητό του

Δολοφονημένος εντοπίσθηκε τα ξημερώματα 67άχρονος συνταξιούχος στο σπίτι του, στην Κατερίνη, όταν τον αναζήτησαν καθώς είχε εκδηλωθεί φωτιά στο αυτοκίνητό του.

Τα ξημερώματα (15/01-02.00) η Πυροσβεστική Υπηρεσία είχε δεχτεί κλήση για φωτιά σε αυτοκίνητο, στο Λευκό Ποταμό (ή όπως είναι γνωστός, Ποταμός Πέλεκας)

Κατά την εξακρίβωση στοιχείων του ιδιοκτήτη του οχήματος, προέκυψε οτι ανήκει στον 67άχρονο Παύλο Θεοχάρη, ο οποίος διέμενε σε οικία στον Παράδεισο, σχεδόν 2χλμ απο το σημείο που είχε εντοπισθεί το όχημα και ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Όταν αναζήτησαν τον κάτοχο του οχήματος, στο σπίτι του, εντοπισαν με πολλαπλα τραύματα στην κοιλιά από αιχμηρό αντικείμενο, νεκρό τον 67άχρονο.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική, το θύμα έφερε 12 τραύματα απο μαχαίρι.

Στο χώρο μετέβησαν αρμόδια εγκληματολογικά συνεργεία της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Ο αδελφός του θύματος, αναφέρθηκε σε δύο “παράξενα” τηλεφωνήματα τα οποια ειψε δεχθεί το προηγούμενο βράδυ ο 67άχρονος, στα οποία δεχόταν επιμονες ερωτήσεις για το πού βρισκόταν εκείνη την στιγμή.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης