Μενίδι: Συνελήφθησαν Πακιστανοί- Έσφαζαν σκυλιά για να τα φάνε

Συνελήφθησαν Πακιστανοί ύστερα από καταγγελία κατοίκων καθώς εξέτρεφαν αδέσποτα τα οποία έσφαζαν και τα έτρωγαν. Σφάγια στο ψυγείο και αδέσποτα εντόπισαν οι Αστυνομικοί στο χώρο.

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ ερεύνησαν το χώρο στον οποίο διαβιούσαν έξι Πακιστανοί στο Μενίδι, έπειτα από καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής για κακοποίηση οικόσιτων ζώων.

menidi_dogs_pakistanoi_Jan2017_1

Σύμφωνα με την καταγγελία, το τελευταίο διάστημα αδέσποτα της γειτονιάς είχαν “χαθει”, καθως επίσης φέρονται σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές, οι Πακιστανοί, να εξέτρεφαν σκυλιά τα οποια έσφαζαν και τα έτρωγαν. Στο ψυγείο εντοπίσθηκαν σφάγια και κόκκαλα που είχαν τοποθετήσει οι Πακιστανοί για να συντηρηθούν.

menidi_dogs_pakistanoi_Jan2017_5

Ο χώρος παρέπεμπε σε χωματερή, με παραπετάμενα αντικείμενα, σκουπίδια και ψοφίμια αρουραίων. Οι Αστυνομικοί στο χώρο όπου διαβιούσαν οι έξι Πακιστανοί, εντόπισαν έξι σκυλιά ωστόσο τα τέσσερα αδέσποτα, μεταφέρθηκαν σε καταφύγιο από μέλη φιλοζωικής οργάνωσης καθώς ηταν εξαιρετικά φοβικά και δεν επέτρεπαν προσέγγιση από τους εθελοντές φιλόζωους.

menidi_dogs_pakistanoi_Jan2017_4

Δείγματα από τα ευρήματα στο ψυγείο -το οποιο ηταν τοποθετημένο στην αυλή- του οικοπέδου μέσα στο οποίο βρίσκεται η μονοκατοικία στην οποία διαβιούσαν οι έξι Πακιστανοί, έχουν μεταφερθεί στα εργαστήρια προκειμένου να εξεταστεί η προέλευση του κρέατος ενω η έρευνα συνεχίζεται.

menidi_dogs_pakistanoi_Jan2017_2

Τρεις Πακιστανοί συνελήφθησαν- καθώς οι υπόλοιποι τρεις διαβιούντες στο παραπηγμα απουσίαζαν- με την κατηγορία της παράνομης εισόδου και παραμονής στη χώρα, και παραπέμπεται ως λαθρομετανάστες .