Κατερίνη: Αστυνομικός της ΥΑΤ παρείχε ΚΑΡΠΑ σε 25χρονη η οποία κατέρρευσε σε καφετέρια

Αστυνομικός της Υ.Α.Τ. εκτος υπηρεσίας παρείχε πρώτες βοήθειες σε νεαρή γυναίκα η οποία έχασε τις αισθήσεις της μέσα σε καφετέρια στην πόλη της Κατερίνης

Η 25χρονη γυναίκα, αργά το βράδυ της Πέμπτης (24/03-01.00) βρισκόταν με την παρέα της, σε πολυσύχναστο κεντρικό καφέ στον πεζόδρομο της Κατερίνης, όταν κατέρρευσε. Στην επιχείρηση με την παρέα του βρισκόταν και ο Αστυφύλακας της ΥΑΤ /ΔΑΕΑ, και Παγκόσμιος/ Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής του Παγκρατιου αθλήματος, Σταύρος Κοκκινάκης και παρείχε στην 25χρονη γυναίκα, πρώτες βοήθειες με ΚΑΡΠΑ ενώ στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο. Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και είναι εκτός κινδύνου ζωής.

«Στις τριάντα μαλλαξεις έβηξε. Συνέχισα, και περίπου στις σαράντα επανήλθε. Καλέσαμε το ΕΚΑΒ και μετέφεραν την κοπέλα στο Νοσοκομείο. Σε επικοινωνία που είχα έμαθα ότι είναι καλά», ανέφερε ο Αστυνομικός της ΥΑΤ.

Συνάδελφοι του νεαρού Αστυφύλακα της ΥΑΤ/ ΔΑΕΑ, ο οποίος είναι παντρεμένος και νέος πατέρας, έσπευσαν να τον συγχαρούν, «Σταύρο συγχαρητήρια! Για εμάς που γνωρίζουμε την οικογένειά σου και εσένα προσωπικά δεν αποτελεί έκπληξη αυτή σου η αντίδραση γιατί ξέρουμε ότι είσαι παιδί που αγαπά και προσφέρει στον συνάνθρωπό του».