Κατω Τούμπα, ΘΣΝ: Πωλητήριο στο τσιπουράδικο μετά τη δολοφονία της ιδιοκτήτριας απο τον πρώην σύντροφό της

Πωλητήριο στο τσιπουράδικο στην περιοχή της Κάτω Τούμπας, Θεσσαλονίκης, είκοσι ημέρες από τη δολοφονία της ιδιοκτήτριας, από τον πρώην σύντροφό της και μετέπειτα αυτόχειρα, μπροστά στη μεγαλύτερη κόρη της γυναίκας, η οποια επίσης τραυματίσθηκε από σκάγια της κυνηγετικής καραμπίνα

Συγκλονισμένη παραμένει η γειτονιά της Κάτω Τούμπας είκοσι ημέρες από το έγκλημα στο τσιπουράδικο στην περιοχή της Παπάφη στην Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκης. Η επιχείρηση που διατηρούσε η 41χρονη Βίκυ Μπαζούκη, μητέρα τριών παιδιών, έσφυζε από κίνηση και ιδιαίτερα τα σαββατοκύριακα. Είκοσι ημέρες από το έγκλημα, στην είσοδο σιγοκαίνε αναμμένα κεράκια, ενώ στην πρόσοψη έχει μπει πωλητήριο. Μετα την τραγική εξέλιξη, ήταν δεδομένο ότι το τσιπουράδικο δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει ξανά από οικογενειακό ή φιλικό πρόσωπο της 41χρονης, και η πώληση της ιδιοκτήτης επιχείρησης ήταν η εξέλιξη.

Ο Λεοντής Βορριάς, πρώην σύντροφος της 41χρονης Βίκυς από το Λιβάδι Ελασσόνας, μπήκε (02/03) στο  τσιπουράδικο, προσπέρασε τους θαμώνες και ακολούθησε την 41χρονη γυναίκα στην κουζίνα. Σε μεταξύ τους επεισόδιο, μπροστά στη μεγαλύτερη κόρη της, έβγαλε την κοντόκανη καραμπίνα που έφερε στην κατοχή τους και την πυροβόλησε στην κοιλιά, με γυναίκα να καταλήγει στο Νοσοκομείο. Από τα σκάγια τραυματισθηκε ελαφρά και η κόρη της η οποια έλαβε εξιτήριο στη συνέχεια. Ο 42χρονος πυγμάχος, ως αυτόχειρας κατέληξε σε τραύμα από τα πυρά του κυνηγετικού του όπλου.

_______________________

* Onlarissa.gr