ΘΣΝ: Προκάλεσαν εμπρησμό στο υπηρεσιακό όχημα του Δημάρχου Παύλου Μελά

Στόχος εμπρηστών τα ξημερώματα, το υπηρεσιακό όχημα του Δημάρχου Παύλου Μελά, με τους δράστες να προκαλούν εμπρησμό με περιέλουση

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το όχημα ήταν σταθμευμένο σε υπαίθριο χώρο πίσω από το δημαρχείο Παύλου Μελά (27/03-03.30) και με περιέλουση προκάλεσαν φθορές στο πίσω μέρος του οχήματος. Η αστυνομία προσήγαγε τρία άτομα, χωρίς να προκύψει εμπλοκή τους και αφέθησαν ελεύθερα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Παύλου Μελά, «το όχημα ήταν σταθμευμένο, όπως κάθε βράδυ, στο πάρκινγκ έξω από το δημαρχείο, στη Σταυρούπολη, όπου βρίσκεται η έδρα του Δήμου (..) οι δράστες έβαλαν φωτιά στο ρεζερβουάρ που πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις και προκάλεσε ζημιές στο αυτοκίνητο, ενώ άμεσα κατέφθασαν πυροσβεστικές δυνάμεις που κατέσβησαν την πυρκαγιά».

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης σε δήλωσή του ανέφερε, «η Δημοτική Αρχή του Δήμου Παύλου Μελά δεν πτοείται από αυτές τις θρασύδειλες και επικίνδυνες ενέργειες και στέκεται με αποφασιστικότητα απέναντι σε όσους δεν σέβονται την ανθρώπινη ζωή και τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία και σε όσους αποσκοπούν στον εκφοβισμό»

Προανάκριση διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια.