Κατέληξε ο Γ.Λίτσας

Κατέληξε στα βαρύτατα τραύματα του ο Γιώργος Λίτσας, παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου μεταφέρθηκε .

Σε πράξη αντεκδίκησης της δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου τον περασμένο Γενάρη (17/01) αποδίδεται η φονική επίθεση με οχτώ βολίδες όπλου, στην συμβολή των οδών Πεισιστράτου και Τριπόλεως στους Αγίους Αναργύρους.

Η εκτέλεση αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας

Οι άγνωστοι δράστες αναβάτες δικύκλου, πυροβόλησαν και τραυμάτισαν βαρύτατα τον Γιώργο Λίτσα, μέλος αντίπαλης ομάδας  με την «ομάδα» Στεφανάκου. Στο Λίτσα, σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr,  αποδίδεται ως «πρωτοπαλίκαρο» του 47άχρονου Βασιλη Γρίβα θυμα μαφιόζικης εκτέλεσης (03/05-08.10) όταν πάρκαρε έξω από το σχολείο του γιου του στα Γλυκά Νερά, από τα πυρά ενόπλου  μέσα στο αυτοκίνητό του. Στο πρόσφατο παρελθόν είχε δεχθεί απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του, μέσα σε… πιτσαρία του Γιώργου Λίτσα, ενώ φονική απόπειρα είχε σημειωθεί και σε βάρος του Μανώλη Καραγιάννη, επίσης συγκατηγορούμενου του

Για την Αστυνομία ο αιματηρός κύκλος μεταξύ των ανθρώπων της νύχτας έχει ανοίξει και πάλι, ενω αναζητούν τους δράστες μεταξυ των ατόμων που έχουν απασχολήσει το Τμήμα δίωξης Εκβιαστων της Ασφάλειας Αττικής.