Κατέληξε ο Δόκιμος Ανθυποπυραγός Μουζακίτης Αριστείδης

Στο πένθος βυθίστηκε η πυροσβεστική οικογένεια από τον θάνατο του Δόκιμου Ανθυποπυραγού Μουζακίτη Αριστείδη.

Ο Δόκιμος Αξιωματικός κατέληξε (17/07-07.40) στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, στο οποίο νοσηλευόταν (13/07) λόγω σοβαρού τραυματισμού που υπέστη κατά τη διάρκεια κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς στην περιοχή Άγιοι Απόστολοι στο Ζευγολατιό Κορινθίας.

Screenshot_20170717-172417

Ο Δόκιμος Ανθυποπυραγός, γεννήθηκε το 1984 στην Κέρκυρα, κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα το 2014 ως μόνιμος Πυροσβέστης, ενώ από το 2012 υπηρετούσε ως Πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρέωσης. Εισήχθη στη Σχολή Ανθυποπυραγών τον Σεπτέμβριο του 2015 και ήταν άγαμος.

Με ενα σύντομο, αλλά συναισθηματικά φορτισμένο μήνυμα, αναφέρθηκε ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Βασίλης Καπέλιος, «Έφυγε σαν ήρωας. Εκπροσωπώντας σύσσωμη την πυροσβεστική οικογένεια, θέλω να αποτίσω φόρο τιμής, σε έναν νεαρό και σπουδαίο συνάδελφο, τον δόκιμο ανθυποπυραγό Μουζακίτη Αριστείδη, που απροσδόκητα έφυγε σαν ήρωας από κοντά μας, πιστός στο καθήκον και στην υπηρεσιακή συνέπεια. Ένας νέος άνθρωπος που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην κοινωνική προσφορά και στην αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Αιωνία του η μνήμη».