Καταγγέλλει ο γιος του εικονολήπτη: “Έκαναν τα στραβά μάτια τόσα χρόνια”

Ο μεγαλύτερος γιος του εικονολήπτη που έχασε τη ζωή του στο σαϊτοπόλεμο της Καλαμάτας, και καταγγέλλει ότι για την διοργάνωση του σαϊτοπόλεμου δεν υπήρχε άδεια και ότι όλοι έκαναν τα «στραβά ματιά».

«Γνωρίζω πως δεν υπήρχε άδεια για αυτό τόσα χρόνια και απλά έκαναν τα στραβά μάτια όλοι και για αυτό δεν υπήρχε ούτε αστυνομία, ούτε ασθενοφόρο, ούτε πυροσβεστική, τίποτα εκεί.

Με αηδίασε να σας πω αλήθεια η δήλωση του Νίκα. Θα μπορούσε  πολύ απλά να μην την κάνει ή να την κάνει καιρό μετά και να πει ένα “συλλυπητήρια”. Δεν ξέρω πως μπόρεσε να προβεί σε αυτή τη δήλωση», ενώ σημείωσε ότι σε καμία περίπτωση δεν ανακουφίστηκε με την αλλαγή της ανάρτησης του Δημάρχου, καθώς κρίνει ότι, “πολύ απλά  ότι δεν τα αισθάνεται αυτά που είπε μετά γιατί αν τα αισθανόταν θα τα έλεγε εξαρχής”.

«Υπάρχει φωτογραφία που δείχνει τον πατέρα μου να είναι ακριβώς πίσω από ένα απλό σχοινί που είχαν βάλει από το Δήμο, δεν ξέρω ποιος το είχε βάλει και να κάθεται εκεί. Ήταν εκεί και η σαΐτα τον χτύπησε εκεί. Δεν πλησίασε, δε μπήκε μέσα, στην ουσία δεν ήταν δίπλα σε αυτούς, με αυτούς που έκαναν ότι έκαναν με τις σαΐτες.  Ήταν εκεί που έπρεπε μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο και για αυτό το λόγο βγήκε και μια γυναίκα και δήλωσε ότι αν δεν ήταν ο πατέρας μου μπορεί να μην ήτανε μαζί μας γιατί ο πατέρας μου της είπε να πάει πιο πέρα»